4.8 C
Valencia

EUPV sol·licita documentació a EGEVASA

- Publicitat -AVL
- Publicitat -
  • La portaveu d’Esquerra Unida en la Diputació de València, Rosa Pérez Garijo, ha presentat una bateria de sol·licituds de documentació a EGEVASA per a conéixer la facturació amb les empreses relacionades amb el presumpte finançament irregular del PSPV i del Bloc.
  • La diputada provincial d’EUPV ha denunciat no haver obtingut resposta a anteriors sol·licituds d’informació per part d’EGEVASA, motiu pel qual les ha reiterades.

Tal com va anunciar, l’actual vicepresidenta quarta de la Diputació de València i membre del Consell d’Administració d’EGEVASA, Rosa Pérez Garijo, ha presentat una bateria de sol·licituds de documentació a l’empresa mixta, participada per la corporació provincial i per Aguas de Valencia.

Concretament, Pérez Garijo ha sol·licitat còpia de les factures abonades a les empreses CRESPO GOMAR S.L., OPINO MEDIA S.L. y OSSIDO COMUNICACIÓN, S.L. durant els anys 2005, 2006, 2007 i 2008, a més d’una relació de totes les factures abonades per EGEVASA durant el mateix període, indicant l’empresa o entitat, el concepte i la quantia.

A més de les citades, la diputada d’esquerres ha reiterat peticions d’informació que va realitzar en 2017, la resposta de les quals no ha rebut. Així, ha passat més d’un any des que Pérez Garijo sol·licitara la declaració anual d’operacions amb terceres persones (“model 347” de l’Agència Tributària) de l’empresa mixta EGEVASA sense que se li haja lliurat, i vora nou mesos des que s’interessara per la despesa amb targetes bancàries o l’existència de despeses de caixa fixa sense que se li haja contestat.

La diputada provincial d’EUPV també va sol·licitar en juliol de l’any passat els informes jurídics que emparaven les pròrrogues de les concessions d’EGEVASA, i de moment, no hi ha rastre d’ells.

- Publicitat -

L’actual vicepresidenta quarta de la Diputació ha recordat que durant l’etapa del PP va sol·licitar informació sobre Egevasa “que mai ens va arribar i que no vam poder incorporar a la nostra denúncia de Taula” i ha afegit que “en cas de no rebre la documentació sol·licitada en temps i forma, ens trobaríem en una situació d’opacitat comparable a la del PP”. No obstant això, Pérez Garijo confia a poder examinar “prompte” tota la documentació.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,332FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Comunitat Valenciana registra 1419 positius i 29 morts per coronavirus

Per províncies: 126 a Castelló, 398 a Alacant i 895 a València

Cullera presenta el seu pressupost més social per a fer front a la pandèmia

L’equip de govern traurà endavant uns comptes on aposta decididament pel benestar de les persones, congela novament els impostos i torna a reduir el deute

Torrent presenta una proposta de pressupostos per a 2021 amb la major despesa d’inversió en polítiques socials

El consistori augmentarà en més de 327.000 € el pressupost destinat a programes de Família, Serveis Socials i Foment de l'Ocupació.

Alfafar forma als seus comerciants a Administració Electrònica

L'ADL ha completat el curs "La signatura digital" dirigit a comerciants del municipi.

Nadal en valencià a Sagunt

L’Ajuntament edita 9.000 cartes als Reis d’Orient que es distribuiran en els col·legis de primària
- Advertisement -

: Valencià