12.5 C
Valencia

Eurocaja Rural obri una oficina a Sant Joan

L'entitat financera fa front a l'actual situació econòmica i social generada per la pandèmia apostant per la creació d'ocupació i acostant el seu model de negoci a nous territoris.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Eurocaja Rural continua reforçant la seua presència en el Llevant espanyol amb l’obertura d’una nova oficina en el municipi de Sant Joan d’Alacant, localitat integrada en l’àrea metropolitana d’Alacant-Elx i que té una població de 24.000 habitants.

Amb esta obertura, l’entitat financera pretén acostar el seu model de banca tradicional, oferir l’atenció professional i personalitzada que li caracteritza i proporcionar el servei i suport financer a esta localitat, generant ocupació, riquesa i activitat econòmica en la zona.

L’oficina, que compta amb els últims avanços tecnològics i caixer automàtic 24/7, està situada en la plaça de la Constitució, 6, situada en el centre del municipi, amb connexió directa a les principals vies de comunicació amb la Platja de Sant Joan i el centre d’Alacant. Amb horari d’atenció al públic de 9.00 a 14.00 hores, al capdavant de la mateixa es troba l’assessora financera Eugenia Santamaria Cortés.

Si bé la principal activitat econòmica del municipi ha estat originalment vinculada al sector primari, actualment el sector terciari ha anat guanyant pes en presentar una important xarxa de centres comercials i d’oci. En la localitat es troba el Campus de Ciències de la Salut de la Universitat Miguel Hernández i l’Hospital Universitari Sant Joan d’Alacant, un dels més importants de la província.

- Publicitat -

Eurocaja Rural compta ja amb dènou oficines a Alacant, catorze a València i una a Castelló des de la seua implantació en la zona a la fi de 2017, impulsant els seus plans de desenvolupament i creixement, lluitant contra l’exclusió financera i enfortint la seua activitat, fins i tot en estos moments de recessió gràcies a la seua solvència, solidesa i forts fonaments.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,555FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià