Eurocaja Rural obri nova oficina a Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

L'entitat financera incrementa la seua àmplia xarxa comercial en la zona llevantina amb l'objectiu de proporcionar servei i suport financer a la localitat, així com contribuir a generar activitat, riquesa i ocupació, combatent la recessió motivada per la COVID-19.

Eurocaja Rural ha obert una nova oficina en el municipi alacantí de Sant Vicent del Raspeig, localitat situada al nord-oest de l’àrea metropolitana d’Alacant, i que té més de 58.000 habitants.

Amb esta obertura, l’entitat financera pretén proporcionar suport financer a la localitat i fer front a l’exclusió i tancament generalitzat d’oficines en el territori que impera els últims anys, a causa de la recessió econòmica, i aguditzada últimament amb motiu de la pandèmia provocada per la COVID-19.

L’oficina està situada al carrer San Isidro, número 41 (local 5), molt pròxima al centre neuràlgic del municipi, en la zona de la Biblioteca General. Amb horari d’obertura de 9.00 a 14.00 hores, l’oficina ofereix l’ampli catàleg de productes i serveis que caracteritzen a la cooperativa de crèdit, disposa dels últims avanços tecnològics, caixer automàtic 24/7 i al capdavant de la mateixa es troba l’assessor financer Javier Seva Vera.

L’activitat econòmica de Sant Vicent del Raspeig està centrada principalment en el sector serveis, si bé disposa de nombroses empreses vinculades a múltiples sectors productius situades en els diversos polígons de la localitat. La seua faceta de ciutat residencial de l’àrea metropolitana alacantina, i el fet que albergue la seu de la mateixa Universitat d’Alacant, la converteixen en una localitat puixant i de gran interés en el sector immobiliari.

Des de hui esta localitat tindrà una nova entitat financera a la qual podran dirigir-se els seus ciutadans, institucions, empreses, etc., per a atendre els seus requeriments, perquè el principal objectiu d’Eurocaja Rural és contribuir a la generació d’ocupació i riquesa a la Comunitat Valenciana, on va començar a implantar-se a la fi de 2017, i on supera ja àmpliament la trentena d’oficines (18 oficines a la província d’Alacant, 14 a València i una altra més a Castelló).

CatalanSpanish