Eurocaja Rural ajuda als comerços a impulsar les seues vendes a distància amb el nou servei ‘PayGold’

L'entitat financera ofereix un nou mètode de pagament als seus comerços i autònoms per a facilitar el cobrament de les seues vendes a distància sense necessitat de tindre una pàgina web.

Eurocaja Rural posa a la disposició dels comerços la possibilitat de realitzar vendes a distància de manera ràpida i segura, sense necessitat de disposar d’una web ni realitzar desenvolupaments informàtics.

Gràcies al servei ‘PayGold’, l’entitat financera permet als comerços enviar sol·licituds de pagament a través de SMS o e-mail als seus clients perquè puguen pagar amb targeta, ampliant d’esta manera els seus canals de venda i atendre la demanda dels mateixos de forma no presencial.

Mitjançant l’operativa de ‘PayGold’, l’usuari rep un enllaç que li permet completar la seua compra en el seu Telèfon intel·ligent o PC de manera segura en autenticar la identitat del comprador per a confirmar el pagament.

Este servei va dirigit principalment a comerciants, autònoms i professionals liberals que necessiten puntualment realitzar cobraments de targetes, llija’s autònoms amb mobilitat, notaries, despatxos d’advocats, supermercats, xicotets comerços de repartiment, menjars preparats, serveis, etc.

Esta iniciativa és una altra mesura més que Eurocaja Rural posa a la disposició dels seus clients dins del programa ‘Solucions’, desenvolupat des de l’inici de la pandèmia per a mitigar els seus efectes i ajudar a suportar esta situació excepcional.