Eurocaja Rural llança un sorteig que està arrasant en Twitter

S'ha convertit en tendència en l'àmbit nacional en obtenir més de tres milions d'impressions, més de 3.300 retuits i 2.000 comentaris.

Eurocaja Rural ha llançat una promoció denominada “El Pack Rural” que està triomfant en Twitter des que este divendres es va posar en funcionament. La iniciativa consisteix en el sorteig de 50 packs compostos per gorra i mascareta d’Eurocaja Rural, i està generant una resposta multitudinària.

Tant és així que s’ha convertit en tendència en l’àmbit nacional en obtenir més de mig milió d’impressions, més de 3.300 retuits i 2.000 comentaris. Només este cap de setmana es van generar més de 5.000 tuits i 3,3 milions d’impressions totals.

Sota l’etiqueta #ElPackRural, els interessats a participar en este sorteig que estarà vigent fins al pròxim dia 9 de novembre, han tan sols de fer retuit a la publicació i realitzar algun comentari utilitzant l’etiqueta #ElPackRural en el perfil d’Eurocaja Rural.

“És que això ja és el kit de moda definitiu de la pandèmia”; “Jo no vull Gucci, Prada ni Lacoste. Jo només vull Caixa Rural”; “#ElPackRural és el meu nou objectiu en la vida”; o “Això hauria d’entrar per la seguretat social”, són alguns dels milers de comentaris enginyosos que estan publicant-se en Twitter i fent viral esta promoció.

Hi ha hagut fins i tot usuaris que van incloure el pack en la seua foto de perfil, la qual cosa corrobora la dimensió que està aconseguint esta acció, que compta amb una legió de fans en xarxes socials.

I és que este pack compost per gorra i màscara d’Eurocaja Rural s’ha convertit en un autèntic objecte de marxandatge, molt cobejat, i que està generant multitud també d’articles en mitjans de comunicació.

Tots dos articles incorporen l’inconfusible logotip de la cooperativa de crèdit, les tres famoses espigues, marca genuïna d’Eurocaja Rural que fa uns anys va redissenyar, sintetitzant en un mateix logotip tradició i modernitat, sense perdre l’essència i el valor dels orígens.

D’entre tots els participants en esta iniciativa, Eurocaja Rural triarà 50 guanyadors per sorteig aleatori, que seran publicats en el perfil de Twitter de l’entitat financera. Tots els interessats en esta promoció encara són a temps de formar part d’este sorteig i aconseguir el tan demandat Pack Rural a través de Twitter.

CatalanSpanish