Eva Ortiz demana a Puig que “deixe d’atacar als qui clamen per la justícia i la protecció”

  • La secretària general assisteix a l’acte multitudinari en defensa de la presó permanent revisable.
  • “No es tracta solament de fer justícia sinó, a més, de protegir a la societat”

La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, ha assistit hui a Alacant a l’acte de mobilització ciutadana en defensa de la presó permanent revisable organitzat per la ‘Plataforma per la No Derogació de la Presó Permanent Revisable’, impulsada per pares de víctimes de morts violentes com a Diana Quer, Mari Luz Cortés o Marta del Castillo.

Eva Ortiz s’ha sumat així a un acte al qual han assistit milers de ciutadans que desitgen donar suport a aquesta causa “sense perjudici de la seua ideologia política”.

Rovira  

Per a la secretària general del PPCV “no es tracta solament de fer justícia sinó, a més, cal protegir a la societat d’altres crims evitables que en la majoria dels casos afecten la gent més indefensa i vulnerable. El que no té sentit és acusar els qui defensen aquesta mesura, que som la immensa de la majoria dels espanyols, de venjatius o insolidaris com ha fet sense anar més lluny el president Puig”.

“El president de la Generalitat ha de deixar d’atacar a persones que lliurement volem defensar la justícia i la protecció en una societat en la qual hi ha assassins que ixen al carrer abans del que determina la justícia. Això és una falta de respecte i una falta de sensibilitat intolerable per la qual hauria de retractar-se i demanar disculpes. Hauria d’abandonar el seu extremisme, reflexionar i rectificar com en el seu moment va fer Ciudadanos”.

La secretària general del PPCV ha manifestat que “l’esquerra ha obert el camí de la derogació en una qüestió que estava tancada. Esperem que PSOE, Podemos i Ciudadanos amb les seues bandades no faça que la presó siga derogada perquè és de justícia. El PP va a seguir donant la batalla per a que no es derogue la presó permanent revisable”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela