Eva Ortiz: “Hi ha qui volgués que la recerca del finançament de PSPV i Compromís fos un mal somni i acabés ja, però està començant”

"Des del PPCV ja vam dir que PSPV i Bloc-Compromís no anaven a poder presentar les factures de Crespo Gomar i que els informes que han elaborat no eren ni clars ni reals"

La secretària general del PPCV i portaveu adjunta en Les Corts, Eva Ortiz, ha afirmat hui que “hi ha qui volgués que la recerca sobre el presumpte finançament irregular de PSPV i Bloc-Compromís fos un mal somni i acabés ja, però està començant”.

Eva Ortiz s’ha pronunciat així després de la reunió de la Junta de Síndics en Les corts, preguntada per la imputació de la candidata socialista a l’alcaldia d’Alacant en 2007, Etelvina Andreu. “Anem a esperar a veure què diuen els jutjats, que ja han demanat les primeres declaracions. El PPCV és part personada i estarà molt atent al que ocórrega”, ha assenyalat.

“Des del PPCV ja vam dir que PSPV i Bloc-Compromís no anaven a poder presentar les factures de Crespo Gomar i que els informes que han elaborat no eren ni clars ni reals. Si Podem els ha cregut allà ells perquè no demostren res, sinó que deixen més ombres”, ha assenyalat Eva Ortiz. La secretària general del PPCV ha afirmat, a més, que el partit estarà “molt atent al que passa a Benidorm i Gandia”.

Eva Ortiz també s’ha pronunciat sobre la possibilitat que Podem es persone en la causa. Sobre este tema, ha assenyalat que li agradaria. “Per una vegada serien coherents. Això vol dir que no tenen clar el que els diuen els seus socis de Govern i que creuen que els estan faltant a la veritat”, ha manifestat.

“Podem està sustentant a un Consell que menteix a la ciutadania i als seus socis de govern. Si fan un pas endavant, els direm benvinguts a la coherència que es tira moltes vegades en falta en PSPV, Compromís i Podem. Donen moltes lliçons de moral i ètica però a l’hora de la veritat brillen per la seua absència”, ha conclòs.

CatalanSpanish