Eva Ortiz: “Puig ha de convocar eleccions davant l’enfonsament del Titànic”

  • La secretària general del PPCV insta a Puig que actue perquè “no es pot mantenir un govern corrupte”.
  • “Encara seguim esperant que Puig i Oltra assumisquen responsabilitats polítiques i cessen als implicats”.
  • “Els valencians no mereixem un govern que no fa res, menteix i s’amaga. Aneu-vos-en ja senyors del Titànic”.

La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, ha instat a Puig a convocar eleccions “davant l’enfonsament del Titànic”.

Eva Ortiz, ha instat hui a Puig al fet que “siga valent, convoque eleccions i deixe als valencians la possibilitat de poder triar un nou govern que gestione de veres els seus problemes” arran de les noves informacions sobre el finançament del PSPV i el seu principal soci de govern Bloc-Compromís. “Ha d’actuar ja perquè no es pot mantenir un govern corrupte”

La secretària general del PPCV ha assenyalat que “encara estem esperant al fet que Puig i Oltra assumisquen responsabilitats polítiques i cessen als implicats. Molt parlar de recerca interna i molta xerrameca però cada dia veiem noves notícies que apunten al fet que el finançament de PSPV i Bloc-Compromís va ser adulterat durant anys”.

“Ni Morera ni Puig han donat cap explicació sobre aquest térbol assumpte, mentre Oltra, que també va ser en coalició amb el Bloc en aquelles eleccions de 2007, tracta de posar-se de perfil i manté un silenci còmplice”, ha afegit.

Eva Ortiz considera urgent “convocar eleccions davant la falta de projecte polític, l’absència de gestió amb un Consell emmanillat, superat en tots els fronts, amb les llistes d’espera sanitàries disparades, el desmantellament sanitari en La Ribera, amb els dependents sense rebre ajudes, caos als centres de menors, sense política d’ocupació, i amb un sistema educatiu ideologitzat i desbordat”.

La portaveu popular ha manifestat que “ara també els aguaiten els casos de corrupció amb un alcalde d’Alacant doblement imputat i el presumpte finançament irregular dels dos partits de govern, PSPV i Bloc-Compromís. El Titànic s’enfonsa, està als seus pitjors moments i Puig no hauria de perllongar l’agonia”.

La secretària general ha manifestat que “com ells mateixos han anat sostenint fins ara, no es pot mantenir un govern amb titulars de corrupció apareixent cada dia. És hora de dir la veritat, prendre responsabilitats polítiques immediates, ser valentes i convocar noves eleccions pel bé dels valencians. Aquesta situació és insostenible. Els valencians no mereixem un govern que no fa res, menteix i s’amaga. Aneu-vos-en ja senyors del Titànic”.

Finalment ha assenyalat que “després de totes les informacions que segueixen apareixent, Puig no pot passar ni un dia més sense actuar en conseqüència perquè si no estarà sent còmplice dels fets investigats”.