Eva Ortiz demana a Puig que “deixe de donar voltes i assumisca ja responsabilitats polítiques després del demolidor informe policial”

"Açò comença ara i no serà l'única causa que demostre que PSPV i Compromís menteixen als valencians"

La secretària general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Eva Ortiz, ha exigit hui a Puig que “deixe de donar voltes i assumisca ja responsabilitats polítiques” després del demolidor informe policial sobre el presumpte finançament irregular del PSPV i Compromís.

Eva Ortiz ha indicat que “hui mateix ha de eixir perquè ja no li queden excuses per intentar eludir responsabilitats. Puig és el president de la Generalitat, l’actual màxim responsable del PSPV i en aquelles eleccions de 2007 anava en les llistes electorals i es va beneficiar d’esta situació”.

“L’informe de la unitat de blanqueig de capitals de la Policia que hui hem conegut és demolidor i deixa pocs dubtes sobre com funcionava el finançament il·legal del PSPV i Bloc-Compromís i que hi havia empreses que els pagaven a canvi de beneficis. Ara ja sabem que sí que hi ha finançament il·legal del PSPV i Bloc-Compromís i també que existia una trama”, ha manifestat.

La dirigent popular ha afirmat que “suposem que hui mateix Puig eixirà a donar explicacions i cessarà a aquells dels 26 investigats del PSPV que segueixen sent càrrecs públics. No s’entendria una altra postura ni que s’amagués darrere d’uns altres per no donar explicacions. Hui és millor que demà perquè cada dia que passa és pitjor. Puig no pot seguir en silenci, obligar a uns altres a donar la cara per ell, mentre es van descobrint nous escàndols, amb la utilització d’empreses pantalla per finançar-se de manera il·legal”.

Per a Eva Ortiz, “cada dia que passa anem descobrint com els socialistes van mentir quan van dir que solament hi havia algunes discrepàncies comptables. Això comença ara i no serà l’única causa que demostre que PSPV i Compromís menteixen als valencians”.

Finalment, la secretària general ha assenyalat que “de res val intentar negar l’evidència o atacar al PP per distreure l’atenció o confondre a la ciutadania. Els fets són els que són i solament cal afrontar-los de front i assumir les responsabilitats polítiques que tant exigeixen a uns altres i que tan poc s’apliquen a si mateixos”.CatalanSpanish