Els guardons EVAP 2018 premien la diversitat, la integritat i la professionalitat

Quatre dones han sigut premiades per ser un model inspirador per a la societat

EVAP

L’Associació d’Empresàries i Professionals de València (EVAP) té la funció de visibilitzar a la dona empresària, directiva i professional en tots els àmbits del món econòmic valencià. Esta vesprada ha tingut lloc la XI edició dels premis EVAP, on quatre dones han rebut una distinció per ser un model per al present i per a les futures generacions. La periodista Salud Pedrós ha sigut l’encarregada de presentar este esdeveniment, el qual ha arrancat amb un minut de silenci en memòria de Carmen Alborch davant representants del teixit empresarial, sindical i polític valencià.

Patricia Campos, expilot militar i entrenadora de futbol en USA, ha rebut el Premi Diversitat 2018. “Este premi em dóna força per a seguir lluitant i per a semblar-me cada dia més a totes vosaltres”, ha assenyalat la premiada en arreplegar el guardó. D’altra banda, Deborah Burks, Directora del Premi de Investigació Príncep Felipe, ha rebut el Premi Integritat 2018 i ha agraït a EVAP “la seua tasca a l’hora de reconèixer al col·lectiu de dones professionals” perquè “les dones contribuïm moltíssim en l’àrea de la ciència”.

La tercera guardonada ha sigut Marisol Casado, presidenta de la Unió Internacional de Triatló i Membre del Comitè Olímpic Internacional, amb el Premi Professionalitat 2018. L’últim reconeixement de la vesprada ha sigut per a Carlota de Dios, mèdica i Doctora en Ciències de la Comunicació, amb el Premi Associada EVAP, un guardó que es lliura després que el juny passat es realitzara una votació entre les més de 300 associades que formen part de l’associació. “Em sent orgullosa de ser dona i de ser conscient de la responsabilitat que tenim amb el nostre poder de mobilitzar el canvi en els nostres entorns pròxims, des de la llibertat i l’amor”, ha indicat la premiada.

Després del reivindicatiu lliurament de premis, la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha realitzat el discurs de clausura. “Fa tres anys vaig acompanyar a EVAP per primera vegada en aquests premis tan necessaris per al teixit empresarial valencià i em complau dir que en aquests anys moltes coses han canviat per a les dones, però encara no són suficients”, ha puntualitzat Oltra. Així mateix, la vicepresidenta ha donat l’enhorabona a totes les premiades “per ser un referent i una mostra que les dones valencianes, juntes, ho podem tot”.

Publicitat