Sanitat obri expedient disciplinari a un mèdic candidat de Vox a València denunciat per assetjament a una pacient

La Conselleria de Sanitat tramita un expedient disciplinari a un mèdic candidat de Vox a Les Corts Valencianes que va ser denunciat per una pacient que presumptament va ser assetjada per ell quan la va atendre per una erupció cutània en la cintura.

Publicitat

La Conselleria de Sanitat tramita un expedient disciplinari a un mèdic candidat de Vox a Les Corts Valencianes que va ser denunciat per una pacient que presumptament va ser assetjada per ell quan la va atendre per una erupció cutània en la cintura.

Segons publica ‘eldiariocv.es’, el suposat assetjament es va produir el 17 de novembre de 2018 en el centre de salut de Chelva, on l’afectada va ser atesa per Vicente Roglá, número tres de la llista autonòmica de Vox.

PublicitatRovira  

La pacient va denunciar l’assetjament en la Guàrdia Civil de Llíria i mitjançant una queixa en la Conselleria de Sanitat. La dona va assegurar que, el metge, després de palpar-li la zona lesionada, li va dir: “estàs molt dura, vas al gimnàs?, les mamelles les tens igual de dures?, portes sostenidor?”.

Davant aquests comentaris, segons la mateixa informació, la denunciant va manifestar sentir-se “bruta i humiliada” en considerar que no eren “les paraules adequades d’un metge en l’exercici de les seues funcions”. En la reclamació a Sanitat també mostrava temor a tornar a ser atesa per l’ara número tres de Vox per València.

Per açò, la Conselleria va respondre la queixa amb una disculpa “pels inconvenients patits”, en un escrit que arreplega aquest mitjà digital on explica que “el doctor va tractar de rebaixar la seua preocupació amb diferents frases deduint que va haver d’haver-se produït una mala interpretació de les seues paraules; no obstant el doctor entén que es va poder sentir incomodada amb les seues paraules malgrat que no era eixa la seua intenció, demanant-li disculpes per açò”.

Des de la Conselleria de Sanitat han confirmat a Europa Press que va obrir un expedient disciplinari per aquests fets i que actualment es troba en procés de tramitació.

VOX HO NEGA

Per la seua banda, des de Vox asseguren que “la notícia fa referència a una notícia basada en uns fets que són completament falsos, que atempten contra la dignitat personal i professional del candidat”. Aquest metge, diuen, “no sap el verdader motiu pel qual s’ha presentat aquesta denúncia i està completament perplex”. L’assumpte està en mans d’advocats, segons han assenyalat fonts del partit a Europa Press.

PublicitatJuega Limpio Orihuela