L’Expoentreteniment d’Almassora celebra els 25 anys amb més de 50 activitats

La fira romandrà oberta fins divendres 29 de desembre i oferirà fins a 58 activitats de tot tipus i per a tots els gustos.

Un nodrit grup de trols s’ha ensenyorit del Recinte Fester d’Almassora en la vint-i-cinquena edició de la fira Expoentreteniment, protagonitzada, en aquesta ocasió, per aquestes acolorides criatures. La fira exhibeix ja els dibuixos de les mascotes, que l’han representat durant els últims 25 anys, a més de les creacions dels guanyadors dels dos concursos artístics convocats enguany per la Regidoria de Joventut.
Durant els quatre dies que durarà l’esdeveniment (fins al divendres 29 de desembre) majors i xicotets podran gaudir d’una completa programació en la qual s’inclouen fins a 58 activitats de tot tipus i per a tots els gustos. “Hem apostat per dinàmiques de grup integradores i per tallers en els quals xiquets i xiquetes, a més de divertir-se, aprenguen matèries com a ciència, mecànica, cuina o arts plàstiques i valors com el respecte”, ha assegurat el regidor de Joventut, Xavier Trenco.
Així doncs, el departament que dirigeix Trenco ha habilitat tres escenaris a fi de delimitar espais per a diferents edats. En Trolàndia, les xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys passejaren al costat d’un circuit sensorial, saltaran en les atraccions inflables, jugaran amb les activitats de psicomotricitat i es transformaran en els seus personatges favorits gràcies a un servei de pintura de cares i a la gran varietat de disfresses amb els quals podran abillar-se.
Al costat d’aquesta zona estarà Trolaventura, l’espai reservat per a xicotets de 3 a 5 anys, i en el qual cuinaran, crearan globus amb bicarbonat i arenes movedisses, es pentinaran amb originals estilismes en la perruqueria de la fira i aprendran a crear robots lúdics. Els més majors (a partir de 6 anys), saltaran, correran i jugaran en Bergen Town, on haurà situat més d’una quinzena d’atraccions.
Tots els participants rebran un cartó quan accedisquen al Recinte Fester en el qual figuraran les seues dades per a evitar extraviaments. El document contindrà a més el dibuix d’un mapa amb diferents estacions i, quan completen el recorregut, rebran un premi de comiat.
Així mateix, el públic podrà gaudir de fins a quatre espectacles diaris, entre els quals destaca l’actuació de ‘Scura Splats’ d’avui i la sessió de percussió de Tambors de Passió de demà dimecres, a més de diverses sessions de contacontes i musicals interactius.