L’Expoentreteniment d’Almassora obri les seues portes amb ‘Scura Splats’ i ‘Eco21’

El públic de la fira gaudirà de fins a quatre espectacles diaris, entre els quals destaca la sessió de Tambors de Passió.

Rubén Trenzano: "Amb aquestes ajudes fomentem que des de la proximitat local es puga fer normalització lingüística?

L’escenari de l’Expoentreteniment 2017 serà un lloc clau durant les quatre jornades de la fira,  obri hui les seues les portes al públic. En total, quatre espectacles diaris entretindran majors i xicotets, els quals podran cantar i ballar amb els trols protagonistes d’aquesta edició i escoltar contes amb aquestes criatures.
El teatre sostenible de la companyia castellonenca Scura Splats obrirà la programació de l’Expoentreteniment amb l’obra Eco21, en la qual quatre superherois compartiexen una missió comuna: eliminar la contaminació i retornar el color al planeta blau. Durant la jornada de dimecres, els bombos de Tambors de Passió ressonaran en el Recinte Fester amb l’espectacle que cada any protagonitza l’agrupació. Prèviament, els xicotets hauran cremat energies amb un sessió musical de ‘kangoo jump’.
Aquells que encara guarden forces, ballaran dijous 28 a ritme de zumba. Una combinació de música i jocs tancarà la programació teatral d’aquesta fira el divendres 29 de desembre, a més de la popular cavalcada de personatges.
“És l’esdeveniment més esperat pels xiquets i xiquetes d’Almassora cada Nadal i, ens consta, que també per xicotets de localitats pròximes”, ha explicat l’edil de Joventut, Xavier Trenco. “El programa d’activitats és el més complet dels últims anys i dura un dia més des de l’any passat, dos factors amb els quals esperem ajudar a les famílies en les sempre difícils tasques de la conciliació i l’oci infantil durant les vacances escolars”, ha destacat.
A més de les prop de 60 activitats artístiques, culinàries, científiques, lúdiques i tecnològiques programades per a aquesta fira, la Regidoria de Joventut comptarà amb la col·laboració de nombroses associacions municipals per a animar l’esdeveniment amb les seues propostes.
Per la seua banda, els clubs Velo-ride i Pilotari Almassora oferiran exhibicions i classes pràctiques a les xicotetes i xicotets que es passen per la fira. Així mateix, el Grup Scout Tramuntana organitzarà el seu tradicional ‘Arbre de la Solidaritat’ per a arreplegar donacions de joguets.
El centre d’atenció de l’esdeveniment serà ‘Un món verd’, la mascota dissenyada per Carlos Iturralde Llorens per a aquesta fira.
Cal recordar que l’Ajuntament d’Almassora habilitarà dos recorreguts amb tren turístic que connectaran diferents punts del nucli urbà amb el Recinte Fester. A més, l’autobús urbà tindrà una parada especial en la fira i el bitllet serà gratuït per als visitants amb els passes gratuïts que es podran recollir a la planta baixa de l’ajuntament.