La nova edició d’Expojove tindrà com a tema central la lectura

Fira València acollirà l'esdeveniment del 26 de desembre al 4 de gener

Una nova edició d’Expojove arribarà a València del pròxim 26 de desembre al 4 de gener. Pere Fuset, regidor de Cultura Festiva, ha sigut l’encarregat de presentar l’esdeveniment, el qual tindrà la lectura i la literatura com a eixos centrals i comptarà amb múltiples activitats d’oci per a tots els públics.

Expojove és un punt de referència ineludible en l’agenda cultural que conforma l’estratègia marcada des de la Regidoria de Cultura Festiva i l’Ajuntament“. Així ho ha assegurat Fuset, qui també ha comentat que des del govern local s’està intentant que “Expojove es convertisca en una referència per a l’oci i el turisme de la ciutat durant estes dates”. L’any passat, 100.00 persones van gaudir d’esta fira i enguany s’aspira a igualar o superar eixa xifra.

El lema d’esta nova edició de Expojove és ‘Llegim‘, que marca com a eixos centrals la lectura i la literatura per a tots els públics. “Apostem per la lectura com a element temàtic d’esta nova edició, ja que considerem important fomentar la imaginació dins del món de la infància i de la joventut“, ha explicat Fuset.

Les activitats programades per la Regidoria de Cultura Festiva tindran lloc en els pavellons 6 i 7 de Fira València; un espai de més de 9.000 metres quadrats que albergaran cinc escenaris diferents on es desenvoluparan 20 espectacles i 15 tallers per a tots els públics, com per exemple manualitats, doblatge, narració de detectives i por, lectura oral, ‘booktrailer’ i cursos de lectures.

L’horari establit per a esta edició, que comença el 26 de desembre fins al pròxim 4 de gener, serà d’11.00 a 20.00 hores; a excepció del dia 31, dia de Cap d’any, que obrirà de 10.00 a 14.00 hores, i el dia 1 de gener, de 16.00 a 21.00 hores. A través de l’etiqueta #ExpojoveVLC, la Regidoria de Cultura Festiva pretén que les diferents xarxes socials es convertisquen en una via de diàleg, en la qual, assistents i participants puguen comentar i aportar les seues experiències durant la seua visita a la fira.

 

CatalanSpanish