‘L’Exquisit Mediterrani’, la nova marca gastroturística que donarà visibilitat i valor a la gastronomia

La marca està basada en els colors de la palmera de la marca 'Comunitat Valenciana' i vinculada als valors de la dieta, la recepta, la manera de fer i l'hospitalitat en la taula

Exquisit mediterrani

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha presentat hui en el Edifici Veles e Vents de València la nova Marca Gastroturística de la Comunitat Valenciana: ‘L’Exquisit Mediterrani’, que té com a objectiu donar major visibilitat i promoció al producte gastroturístic.

Esta nova marca aportarà valor a la nostra gastronomia posant de rellevància la qualitat extraordinària del nostre territori i manera de vida”. Així ha explicat Colomer la importància d’esta iniciativa, qui també ha destacat que “la gastronomia és el resultat d’una obra coral que es desenvolupa en tot el territori de la nostra Comunitat Valenciana, i el que des d’ací pretenem és saber interpretar bé el moment que vivim per a aportar coherència, estratègia i qualificació a un relat que, sens dubte, enriqueix el nostre model turístic”.

Així mateix, el secretari autonòmic de Turisme ha assenyalat que la marca “pretén servir de referència per a projectes turístics de base gastronòmica”. “Mitjançant esta nova marca es donarà cobertura a totes les accions promocionals del producte gastroturístic Comunitat Valenciana, ja que s’utilitzarà en totes aquelles accions de comunicació promogudes per Turisme CV o en aquelles que es realitzen en col·laboració amb altres entitats, en convivència amb Comunitat Valenciana/Mediterrani en Viu”, ha indicat Colomer.

Els colors de la palmera

‘L’Exquisit Mediterrani’ està basada en els colors de la palmera de la marca ‘Comunitat Valenciana’ i vinculada als valors de la dieta, la recepta, la manera de fer i l’hospitalitat en la taula. “És una proposta que es recolza sobre dos termes que enriqueixen el significat de marca i que són similars en els principals idiomes del nostre públic objectiu: mediterrani i exquisit“, ha explicat el secretari.

El concepte Mediterrani mostra el nostre caràcter, la nostra terra i mar, la nostra cultura i la nostra gastronomia” i ha afegit que exquisit “és un qualificatiu que mostra que és d’extraordinària qualitat, amb el que aquesta nova marca, identifica la gastronomia valenciana amb una proposta de valor“.

Exponent de la Dieta Mediterrània

Colomer també ha volgut ressaltar que la gastronomia de la Comunitat Valenciana “és exponent de la Dieta Mediterrània, amb gran varietat de productes i receptes de primera qualitat, associats al seu paisatge i història de mar, horta i muntanyes, tradicions romanes, musulmanes i cristianes que enllacen amb la cuina de hui amb identitat pròpia”.

Publicitat