Extingit l’incendi de la planta de reciclatge de Riba-roja després d’arrasar 1.000 m2

El foc es va declarar les 7.18 hores en una màquina d'una empresa de reciclatge i fins al lloc es van mobilitzar un total de 30 efectius, ha informat el Consorci.

Efectius de bombers han donat per extingit a les 23.11 hores d’aquest diumenge l’incendi que es va declarar a primera hora en una planta de reciclatge en el Polígon Industrial La Reva de Riba-roja del Túria i que ha afectat 1.000 metres quadrats, segons han informat el 112 i el Consorci Provincial de Bombers.

El foc es va declarar les 7.18 hores en una màquina d’una empresa de reciclatge i fins al lloc es van mobilitzar un total de 30 efectius, ha informat el Consorci.

Rovira  

Les flames han cremat prop de 1.000 metres quadrats, entre l’interior i l’exterior de la plaça de reciclatge. En l’operatiu d’extinció, van treballar cinc bombes urbanes pesades (BUP) dels parcs de Paterna, Eliana, Xiva, Catarroja, Montcada; un vehicle d’altura de Torrent; dos bombes nodrisses pesades (BNP) de Paterna i Requena; sergent i un cap de sector.

A més, van intervindre una patrulla de la Policia de la Generalitat i el Centre de Coordinació d’urgències Sanitàries va enviar un Suport Vital Bàsic preventiu, encara que no va caldre lamentar ferits, segons detalla el 112.

PublicitatJuega Limpio Orihuela