Extorquia a una menor que va conéixer en un joc en xarxa perquè li enviara fotos sexuals

La Guàrdia Civil està investigant a un home com a presumpte autor d'una extorsió a una menor a la qual suposadament va conéixer en un joc en xarxa i a la qual va coaccionar perquè li enviara imatges sexuals.

Una jove usa el seu telèfon en un parc. EFE/Arxiu

Segons l’institut armat, a la fi de 2018 va ser alertat d’aqueixes amenaces per la mare de la menor, que les va detectar els fets quan tractava de solucionar un problema amb el telèfon mòbil de la seua filla.

En desbloquejar el dispositiu, va advertir que entraven missatges el contingut dels quals la va alarmar i l’autor dels quals era una persona que la seua filla havia conegut a través d’un joc per internet.

La menor va reconéixer que li havia demanat imatges d’aqueix tipus i que li les havia enviades en considerar-ho el seu nuvi, però que en detectar diversos enganys d’aquest sobre la seua identitat, va decidir deixar de fer-ho i deixar la relació, després del que ell va continuar demanant-li-les, ara amb un to amenaçador.

Ella es va sentir intimidada i coaccionada, ja que desconeixia el que ell podia arribar a fer amb el material compromés que tenia ja.

Se li ha localitzat en la localitat alacantina de Torrevella (Alacant) i se li han instruït diligències com a presumpte autor d’un delicte d’abusos sexuals, traslladades a un jutjat d’instrucció de Cartagena i de la fiscalia de menors de Múrcia.

Publicitat