domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Fabiola Meco i Antonio Estañ lideren la lluita per liderar Podem

Fabiola Meco, diputada en Les Corts i actual número dos de Podem a la Comunitat, ha presentat oficialment la seua candidatura per a la secretària general valenciana,a l’igual que Antonio Estañ, també diputat autonòmic i una de les veus descontentes amb l’actitud de la direcció autonòmica de Podem a la Comunitat. Meco ha confirmat que liderarà la candidatura Més Morat Més Podem durant la presentació dels documents polítics de la mateixa. La diputada podemista assegura que el principal objectiu del projecte que encapçala és crear “un Podem autònom enfront de Madrid”, que siga capaç de “decidir lliurement” les seues aliances sense “tuteles” de la capital.

El diputat autonòmic Antonio Estañ també demana pas, el parlamentari de Callosa de Segura va anunciar la seua candidatura en el recinte Sporting Club Russafa envoltat d’un destacat equip de col·laboradors entre els quals figuraven els diputats Sandra Mínguez i César Jiménez, la regidora de l’Ajuntament de València María Oliver o el secretari general del Cap i Casal, Jaime Paulino.

D’aquesta manera, Estañ es converteix en el favorit del corrent Aprofundir el Canvi per a les primàries que aquest corrent ha dissenyat i de les quals eixirà una candidatura definitiva en les pròximes setmanes. En la llista final que aspire a entrar en el Consell Ciutadà Valencià, segons van anunciar els protagonistes, estaran també els participants en la trobada d’aquest

El pròxim 14 de maig se celebrarà l’Assemblea ciutadana de Podem convocada pel Secretari General del partit i el Consell Ciutadà Valencià. Amb aquesta convocatòria s’obrin diversos processos que finalitzaran amb l’elecció d’una estratègia polític-organitzativa per a Podem útil per als següents quatre anys i amb la renovació de tots els càrrecs que dirigeixen aquesta organització en el nostre territori: la Secretaria General i el Consell Ciutadà Valencià, així com la Comissió de Garanties Democràtiques.

Últimas noticias

Contenido relacionado