Fabregat: “la Diputació s’està convertint en un salvavides per als pobles de l’interior”

L'alcalde de Culla celebra que la Diputació atenga als municipis amb les Unitats de Conciliació Familiar.

538

L’alcalde de Culla, Víctor Fabregat, ha assegurat aquest matí que “la Diputació s’està convertint en un “salvavides” per als pobles de l’interior”. Així doncs, ha celebrat la creació de les Unitats de Conciliació Familiar per part del Govern Provincial, tal com es reflecteix en els seus pressupostos per al pròxim any.

Fabregat ha afirmat que “d’aquesta forma, es dóna resposta a una de les principals demandes plantejades pels alcaldes d’interior, i es va a afavorir la consolidació de la població del món rural”.
El primer edil ha assenyalat que aquesta iniciativa, dirigida a famílies amb fills menors de dos anys, “és una de les grans reivindicacions de pobles com Culla, que manquen d’escoles infantils, un dels motius que posa fre a la natalitat i un problema per a conciliar la vida laboral i familiar”.

“Són nombroses les accions que està engegant la Diputació contra la despoblació, sense les quals estaríem vivint un autèntic èxode rural que, a mitjà llarg termini, acabaria amb la nostra població, condemnant-la a la desaparició”, ha sostingut.

L’alcalde ha confirmat que “fins avui, l’única institució que està demostrant estar al costat dels pobles xicotets, passant de les promeses als fets, és la Diputació”. “És evident que està a l’altura de les nostres necessitats, amb iniciatives molt diverses que contribueixen a fomentar la igualtat d’oportunitats entre tots els ciutadans de la província”, ha afegit.