La falla Ramón i Cajal de Torrent celebra el 50 aniversari

aniversari 50

La vesprada del divendres el casal de la falla Ramón i Cajal va acollir la inauguració de l’exposició de fotografies conmemoratives del seu 50 aniversari, un acte al que acudiren fallers i falleres de totes les époques, les falleres majors de Torrent, Mª Jesús Rincón i Alexia Manzano així com el regidor de Festes, José Antonio Castillejo i l’alcalde Jesús Ros, qui va tindre paraules d’afecte i enhorabona per a tots els fallers i falleres que amb la seua participació han fet gran la comissió i en general la festa de les falles a la ciutat.

Dissabte de vesprada va tindre lloc l’acte central de l’aniversari, un acte emotiu en que es va recordar a tots els que no han pogut arribar a viure este aniversari pero mereixen tot el reconeixement per el seu treball incansable. A continuació, els presidents i les falleres majors pujaren a l’escenari per a rebre la insignia de la falla y la conmemorativa del 50 aniversari.

A més, abans de donar pas a les falleres majors de cada década, Pascual Andreu va cantar una cançó representativa de cada época. Finalment, un sopar de germanor va ficar punt i final a este intens cap de setmana de celebració.