La Fallera Calavera 3 arribarà pròximament i incorporarà un tauler

Zombi Paella, l’editorial del joc, obri un espai web per arreplegar propostes de personatges i tradicions valencianes que es podrien incloure en esta expansió.

La zombi valenciana més cèlebre torna pròximament, després d’haver-se publicat el joc bàsic (2014), la novel·la (2015) i La Fallera Calavera 2 (2015).

L’autor del joc, Enric Aguilar, està desenvolupant està nova expansió en l’actualitat i s’espera que isca a la venda durant la tardor de 2019, publicada per Zombi Paella. Inclourà 55 cartes il·lustrades per Esther Méndez que s’han d’afegir al joc bàsic i que també poden combinar-se amb La Fallera Calavera 2. No obstant això, la innovació més gran és la incorporació, per primera vegada, d’un tauler.

El tauler, una revolució en La Fallera Calavera

 La Fallera Calavera 3 inclourà un tauler. Serà un mapa del territori valencià dividit en caselles per on es passejarà La Fallera Calavera. Els jugadors podran moure la zombi en funció dels seus interessos, ja que depenent del lloc on estiga la morta, algunes cartes activaran uns o altres efectes. A banda, el tauler revolucionarà la manera en què els jugadors obtenen cartes.

La mecànica del tauler serà molt senzilla d’explicar, però afegirà una major profunditat estratègica al joc, sense perdre l’essència imprevisible de La Fallera Calavera original. Este tauler funcionarà també amb les cartes de La Fallera Calavera 2, per la qual cosa els jugadors podran combinar si ho desitgen totes les expansions o jugar només amb la baralla bàsica i La Fallera Calavera 3.

Zombi Paella busca personatges i tradicions valencianes per a La Fallera Calavera 3

 La Fallera Calavera 3 està en fase de testeig i per les noves cartes pul·lulen personatges com la Xata Merenguera o Amparito la filla del mestre. No obstant això, cap d’estes cartes és definitiva. L’autor Enric Aguilar, mitjançant una web que s’acaba d’obrir, busca idees i aportacions de tradicions, personatges o altres elements valencians.

Els usuaris registrats en zombipaella.com poden aportar idees i votar les propostes d’altres usuaris. Alguns dels suggeriments podrien acabar incorporant-se en el joc, tal com ja va passar en el passat amb el Tio Canya, Tirisiti o DJ Ximo, inspirada en Chimo Bayo

Web: https://zombipaella.com/la-fallera-calavera-3/

La Fallera Calavera, un fenomen que no para de créixer

 Publicada exclusivament en valencià en 2014, la baralla bàsica de La Fallera Calavera ja ha venut més de 26.000 unitats, convertint-se en un dels jocs de taula espanyols més venuts del món. Cada any s’arriba a un nou rècord comercial i cada mes s’organitzen tornejos del joc en diferents poblacions. La morta valenciana s’ha adaptat amb èxit també a la literatura, amb una novel·la breu que ja va per l’11a edició. L’arrelament social d’esta proposta d’entreteniment ha estat clau per començar a desenvolupar La Fallera Calavera 3.

Més info: info@zombipaella.com

Publicitat