miércoles, 17 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les falleres majors donen els seus records a la Casa Ronald McDonald de València

Més de 25 falleres majors de València han donat records dels seus regnats per a recaptar fons destinats a la Casa Ronald McDonald de València.

Més de 25 falleres majors de València han donat records dels seus regnats per a recaptar fons destinats a la Casa Ronald McDonald de València. La subhasta solidària virtual tracta de recaptar diners que permeta seguir allotjant en la casa famílies amb fills desplaçats a València per a seguir un tractament mèdic.

Mantellina, pintes, medallons de la verge i molts més articles ixen a subhasta online este dijous, 18 de juny, a les 10 hores en la web de Subalia. Els interessats poden licitar pels millors records fins al 2 de juliol a les 22 hores.

Consuelo Llobell i Carla García, Falleres Majors de València 2020, també s’han sumat a esta acció donant articles especials de les falles més singulars de tots els temps, suspeses pel coronavirus.

No són les úniques. Algunes de les màximes representants de les Falles dels últims anys participen en esta iniciativa que uneix festa i solidaritat. Des de 50 euros es pot optar a quedar-se amb records que són història de les festes, destaca la Casa Ronald McDonald en un comunicat.

Des de la seua inauguració el 2013, l’entitat té un vincle especial amb el món faller. Junta Central Fallera (JCF), comissions i fallers col·laboren de diverses formes perquè la casa seguisca allotjant a les famílies quan més ho necessiten.

Últimas noticias

Contenido relacionado