18.9 C
Valencia

Les Falles de Borriana homenatjaran les seues màximes representants

El dimarts 10 i el dimecres 11, les falles de Borriana homenatjaran Elena Pastor i Júlia López com a màximes representants de les Falles 2020.

- Publicitat -AVL

Les Falles 2020 es troben molt a prop i el món faller es prepara per a retre pleitesia a les seues màximes representants, Elena Pastor i Julia López, com a Reina Fallera major i Reina Fallera infantil, respectivament.

Elena i Julia gaudiran d’un homenatge brillant i ple d’emoció, en la qual com reines falleres de Borriana rebran en forma de versos i poemes, l’afecte de la comunitat fallera i de les comissions que, una a una, desfilaran per l’escenari del teatre per a lloar les seues qualitats i les bondats del seu regnat.

El món faller de Borriana celebrarà estos actes dimarts a les 22 hores i dimecres a les 19 hores al teatre Payà amb les representants de les festes de Sant Josep, en un moment ple d’emocions, sorpreses i paraules boniques. En el mateix acte de dimarts, es realitzarà un homenatge faller a Quino Puig Safont, pels seus més de trenta anys dedicats a la crítica fallera.

Cal recordar que la Junta Local Fallera de Borriana va ratificar per amplíssima majoria la proposta presentada per la Falla la Mercé, el Club 53 i Don Bosco en la qual se sol·licitava retre l’homenatge faller a Quino Puig, per una vida dedicada a les falles, a la seua crítica i a la seua dignificació.

Quino Puig va pertànyer entre els anys 80 i 90 del segle passat a la comissió de la Falla Chicharro i des de principis dels 90 va iniciar una carrera com a guionista i crític que encara continua en l’actualitat. Durant tot este temps ha realitzat prop de 600 crítiques per a falles i fogueres.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,723FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Fundació de l’Hospital Provincial de Castelló renova la seua imatge corporativa

La comissió permanent aprova les línies que perfilaran la nova política comunicativa de la institució per a reforçar el seu perfil com a centre de referència científic i biomèdic i millorar la divulgació social

Borriana viurà la vigília de la Mare de Déu de la Mercè d’una manera diferent

La visita a la casa dels Gegants i Cabuts i el concert del Cor Carnevale protagonitzen la festivitat

La Universitat Jaume I celebra l’acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

El catedràtic de Filologia Catalana, Vicent Manuel Salvador, serà l'encarregat de pronunciar la lliçó inaugural

Alfafar aprovarà per ple el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima

L'aprovació del Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PAUS) respon al compromís adquirit en adherir-se el consistori al Pacte d'Alcaldes.

Paterna aconsegueix un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol locals

La fusió es materialitzarà al llarg d'esta temporada per a ser efectiva en la de 2021-2022
- Advertisement -

: Valencià