13.1 C
Valencia

Les falles de Godella es posen en marxa amb una extensa programació d’actes

Consulta ací tota la programació de les Falles de Godella 2020.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Les falles de Godella van començar la seua marxa el mes de gener passat, amb la celebració de les presentacions de les quatre comissions falleres de Godella. Així, la Falla Sant Sebastià-Arquebisbe Fuero, Doctor Cabo, Cervantes-Sant Blai i Doctor Valls es van vestir de llarg en uns emotius actes que van omplir el Tearon Capitoli.

Després de les presentacions, el dissabte 16 de febrer el teatre Capitoli va acollir l’exaltació de les Falleres Majors, que dóna la benvinguda a les falles 2020.

- Publicitat -

El tradicional cercaviles va recollir a les màximes representants de les festes falleres de les seues cases, per a acompanyar-les al teatre, on es va celebrar l’acte.

L’agenda fallera continua el diumenge 23 de febrer, on tindrà lloc a les 11 hores el trasllat de la Verge dels Desemparats des de la falla Doctor Valls fins a la falla Sant Sebastian. Més tard, a les 14 hores se celebrarà l’habitual dinar de germanor.

- Publicitat -

Enguany, la cavalcada del Ninot, que se celebrarà el dissabte 29 de febrer a les 18 hores, recorrerà des de l’ermita fins a l’Ajuntament,. Una vegada allí, les autoritats i màxims representants de cada falla, realitzaren la cridà fallera, que marcarà l’inici de les festes.

Ja al març se celebrarà l’exposició del Ninot, que romandrà oberta des del diumenge, dia 1, fins al dijous, dia 13 de març en l’edifici Xicranda.

- Publicitat -

El diumenge, dia 1 de març, la Junta Local Fallera realitzarà la seua tradicional despertà. Després, es lliuraran els premis als Ninots indultats i a les millors disfresses de la cavalcada en l’edifici Xicranda.

La plantà de les falles de Godella es realitzarà el diumenge 15 de març, i el dilluns 16 el jurat de la Junta Central Fallera les visitarà per a decidir els premis.

L’endemà, 17 de març, a les 12 hores se celebrarà el lliurament de premis de les falles, a la porta de l’Ajuntament.

Un dels actes forts de les falles és l’ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desamparats, que tindrà lloc el 18 de març a partir de les 18 hores.

Per a acabar, el dia de Sant Josep se celebrarà una missa en la parròquia de Sant Bertomeu i la tradicional mascletà. La fi de festa el marcarà, com sempre, la cremà de les falles, que es realitzaran el dia 19 a partir de les deu de la nit.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,071FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València activa el teletreball per a la mitat de la seua plantilla

• L'objectiu de la corporació provincial, amb una plantilla de 1.200 treballadores i treballadors, és garantir els serveis que presta la institució preservant la salut del funcionariat

L’equip municipal de Benaguasil compleix quasi el 60% del seu programa electoral en any i mig de legislatura

Quan es compleix pràcticament any i mig des de l'inici de la legislatura, l'equip popular de Benaguasil liderat per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra Castillo, fa balanç de la gestió duta a terme d'estos primers divuit mesos.

Benitatxell tampoc cobrarà l’ocupació de terrasses als bars durant 2021

• Es tracta d'una nova mesura per a pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19, junt amb les ajudes als autònoms i xicotetes empreses

València destina 1,6M€ per a ajudar als establiments hostalers i de la restauració

Tots els establiments que van sol·licitar l'ajuda i compleixen els requisits s'han beneficiat de la subvenció per al suport al sector de la restauració

Sanitaris de l’UCI del General, desbordats per la falta de mitjans davant l’augment de casos COVID

La última víctima mortal portava 40 dies hospitalitzada. D'altra banda, personal de l'hospital denuncia que els obliguen a portar els EPIS de seguretat més hores de les recomanables perquè no hi ha prou material de protecció.
- Advertisement -

: Valencià