lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Falles play & go, el «pokemon go» de les falles de valència

Non Spoon Lab, creadors de Falles Play & Go, i Las Naves Centre d’Innovació Urbana de l’Ajuntament de València, presenten demà, a les 19 h, en la Falla Convent de Jerusalem el joc per a telèfons mòbils inspirat en “Pokemon Go” per a promocionar la Falles de València i celebrar la seua recent declaració com a Patrimoni de la Humanitat.

Els usuaris i usuàries poden usar els seus mòbils per a superar missions geolocalitzades que estan situades estratègicament en monuments fallers o llocs claus de la ciutat, aconseguir punts i competir per regals mitjançant jocs de realitat augmentada. A més, l’aplicació oferix tota la informació turística relacionada amb les Falles, com la localització dels monuments, fotos, descripcions i esdeveniments destacats, i es poden valorar els monuments i deixar comentaris. El joc és gratuït i està disponible per a iPhone i Android. La competició començarà durant les Falles del 2017.

Falles Play & Go és un projecte sense ànim de lucre del laboratori tecnològic Non Spoon, en el qual col·laboren diversos comerços i agrupacions valencianes, els quals oferixen regals als i les usuàries, com smartphones, consumicions gratis, etc.

Este projecte s’inclou dins de la línia de treball oberta des de fa un any per Las Naves per a fomentar i impulsar la creació digital valenciana. L’aplicació va ser finalista en el concurs nacional d’aplicacions turístiques de FITUR. La seua matriu, Play & Go, és una potent eina turística que permet crear experiències de joc úniques relacionades amb els llocs que es visita. Pot aplicar-se a qualsevol tipus de destinació, com ara esdeveniments, ciutats, comarques, fires o fins i tot parcs d’atraccions. Les app creades amb esta tecnologia es poden personalitzar amb mapes i missions i utilitzar com una eficaç ferramenta d’engagement i de màrqueting. És un pas més enllà de les tradicionals aplicacions turístiques i una finestra oberta per als assistents de qualsevol destinació, directament en el mòbil.

Non Spoon és un laboratori tecnològic fundat pels emprenedors Carles Pons i Daniel G. Blázquez, amb més de 15 anys d’experiència en la indústria del videojoc espanyol. Està situada en la Universitat Politècnica de València i està especialitzada en el desenvolupament de projectes innovadors capaços de generar noves startups d’èxit. Des de la seua fundació, a l’estiu del 2016, han desenvolupat diversos projectes en associació amb altres emprenedors, en sectors com els eSports, els joguets, el turisme o l’educació.

Últimas noticias

Contenido relacionado