Falomir trasllada al president de la Diputació la necessitat d’un parc de bombers a l’Alcora

L'alcalde ha sol·licitat a Martí la implicació de la institució provincial en 'L'Alcora 2030', un "ambiciós" pla de futur per als pròxims 10 anys.

L’alcalde de l’Alcora s’ha reunit este matí amb el president de la Diputació per tal d’abordar diferents assumptes d’interés per a la localitat.

Falomir ha sol·licitat a Martí la implicació de la institució provincial en el Pla ‘L’Alcora 2030’, un projecte en el qual està treballant l’Ajuntament conjuntament amb els agents socials i econòmics per traçar el full de ruta del municipi per als pròxims 10 anys.

El pla contempla projectes estratègics per al futur de l’Alcora, entre ells, un parc de bombers. Així, Falomir ha traslladat a Martí la necessitat que la localitat compte amb este servei “tan important per a la seguretat i la ràpida resposta davant l’emergència” en els pròxims anys.

El primer edil alcorí ha agraït al president el suport que la institució provincial està donant a la localitat i la col·laboració estreta que totes dos institucions estan mantenint, “la suma d’esforços és fonamental per a donar resposta a les necessitats dels veïns i veïnes”, ha destacat.

CatalanSpanish