6.1 C
Valencia

Denuncien la falta de personal a l’Hospital de la Ribera davant la saturació d’urgències

El sindicat CSIF avisa de la mitjana diària de 30 pacients pendents d'ingrés i exigeix reforços i més infraestructura.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El sindicat CSIF alerta de la insuficiència de personal en Urgències de l’hospital de la Ribera per a atendre la demanda actual, que provoca que des de fa tres dies hi haja una mitjana de 30 pacients diaris a l’espera d’ingrés. La central sindical urgeix a reforçar el servei amb més personal i a disposar de la infraestructura adequada per a prestar l’atenció necessària als usuaris del departament de salut.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) avisa de “la pressió assistencial que suporten els professionals del servei d’Urgències, amb boxs triplicats i amb les sales plenes”. El sindicat recalca que el citat servei d’Urgències “s’ha convertit, en este moment, en una nova planta d’hospitalització, però sense els recursos ni les infraestructures adequades pròpies d’una sala d’hospitalització”.

CSIF, davant la gravetat de la situació, reclama que “es reforce el servei d’Urgències amb més professionals de Medicina, Infermeria, TCAEs i zeladors”. La central sindical ha oferit diverses solucions a la Direcció del departament, davant la falta de personal en bossa que al·lega, com ampliar a jornada completa, de manera voluntària, a treballadors amb contracte parcial. De la mateixa manera, ha proposat “que s’oferisca al personal de Primària la possibilitat de reforçar els serveis de l’hospital retribuint aqueixa jornada extra com a guàrdia d’Atenció Primària”.

El sindicat, en qualsevol cas, constreny a adoptar unes “mesures necessàries per a no sobrecarregar més a uns professionals que ja estan desbordats”. En aqueix sentit d’urgència adverteix que “estan per arribar moments molt més complicats per grip, fred, tercera ona de covid-19… La Direcció no pot allargar més el problema sense afrontar-lo i seguir sense prestar l’atenció als pacients amb la qualitat i els mitjans adequats”.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,625FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià