Rescaten a un família d’un incendi en un habitatge d’Alacant

Els bombers rescaten de matinada a una família amb dos menors i extingeixen un incendi elèctric en un habitatge amb un ferit lleu.

PublicitatAVL

La regidoria de Seguretat de l’Ajuntament d’Alacant informa que els bombers del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament de l’Ajuntament d’Alacant (SPEIS) van extingir hui de matinada un incendi en un habitatge al carrer Sant Mateu, i van rescatar de l’interior a una família, el matrimoni i dos menors de 16 mesos i tres anys, resultant ferit lleu per inhalació de fum un home i traslladat a un centre hospitalari.

El SPEIS va rebre l’emergència passades les 5,20 hores d’esta matinada, i fins al lloc s’han desplaçat tres dotacions completes amb dotze efectius de bombers i dues patrulles de la Policia Local d’Alacant, que han van coordinar l’emergència i van tallar els accessos del carrer Sant Mateu.

PublicitatRovira  

Els bombers van comprovar que el foc estava localitzat en una tercera planta amb l’habitatge inundat de fum, i la família es trobava a l’interior confinada en una de les estades. Els bombers van rescatar al matrimoni i a dos menors, de 16 mesos i tres anys, traient-los un a un de l’immoble afectat i utilitzant les caputxes de rescat ‘respihood’. Els efectius del SPEIS van extingir amb celeritat el focus de l’incendi amb diverses línies d’aigua des de l’interior.

Segons els bombers el focus de l’incendi podria ser de caràcter elèctric localitzat en el quadre de magnetotèrmics, es va declarar per causes que es desconeixen, i l’habitatge ha quedat parcialment afectada, amb posterioritat s’han fet les tasques de ventilació.

Publicitat