Un guàrdia civil en pràctiques i fora de servici salva una família d’un incendi a Torrevieja

L'institut armat ha explicat que els fets es van produir fa un mes i que l'agent és veí de la família que es va veure afectada per les flames.

Un agent de la Guàrdia Civil en pràctiques i fora de servici ha salvat una família d’un incendi originat en la seua vivenda a Torrevieja. L’agent és veí de la família i va observar una resplendor per la finestra del desllunat de l’edifici, que li va instar a intervenir.

L’institut armat ha explicat que els fets es van produir fa un mes i que l’agent és veí de la família que es va veure afectada per les flames.

L’agent va traure el cap al desllunat en veure la resplendor i va observar que les flamerades que provenien de la vivenda superior a la seua, així com també la caiguda de cendres i restes de fusta incandescents.

Així, va pujar a la vivenda afectada i va cridar en repetides ocasions. En no obtindre resposta i, davant l’imminent perill que s’estava produint en el seu interior, va decidir tirar a terra la porta, i es va trobar quatre persones –una mare i els seus tres fills menors–, dormint en els seus dormitoris sense ser conscients de l’incendi.

El guàrdia civil va acompanyar els quatre membres de la família a l’exterior i va avisar la resta de veïns. Es va procedir al desallotjament de l’edifici, es va alertar el 112 i es van personar diverses dotacions de bombers.

ValenciàEspañol