6.1 C
Valencia

Sant Joan convoca a les famílies dels nens que s’escolaritzen per primera vegada el proper curs

La Regidoria d'Educació ha enviat una circular a les famílies amb infants nascuts el 2015, donant-los la benvinguda a la comunitat educativa.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El proper 3 de maig tindrà lloc una reunió informativa es tractarà tot el referent al procés de matriculació i els programes educatius així com els serveis que cada un dels centres escolars del municipi ofereixen per al proper curs.

En aquesta reunió s’informarà del calendari de matriculació del curs 2018/2019 així com dels serveis que ofereix la Regidoria d’Educació com ara el Gabinet Psicopedagògic autoritzat, el Programa de Conciliació de vida familiar i laboral, Programa de Difusió Educativa i Cultural, Programa d’Activitats Educatives Extraescolars, Programa d’Absentisme escolar, Escola d’Estiu, Beques de Menjador escolar i Ajudes de llibres i material curricular.

Aquesta reunió se celebrarà a la sala d’actes del Centre Municipal de Majors, Salvador Gosalbez Alberola situat al carrer Sant Miquel de Tarazona Nº 16 i en ella hi seran presents la Regidora d’Educació, Esther Donate, els Tècnics de l’àrea d’Educació i les directores dels centres escolars que explicaran tolo el relacionat amb el tema i es posaran a disposició de les famílies per solucionar els dubtes que els puguin sorgir sobre el procés de matriculació, opció a escollir, etc.

El primer pas serà la constitució de la comissió municipal d’escolarització que es durà a terme a Sant Joan durant la tarda. A les 18 hores tindrà lloc el Consell Escolar Municipal on es designaran els membres de la Comissió d’Escolarització i una vegada designats els membres que la conformaran, es convocarà seguidament i per aquesta mateixa tarda la Comissió d’Escolarització on una vegada constituïda es determinarà el calendari de reunions que determinaran el procés d’escolarització.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,625FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià