Oberts els terminis d’inscripció per a les fases locals de les Olimpíades del Saber 2017/2018 a la UA

La Universitat d'Alacant ha obert el termini d'inscripció per a les convocatòries de fases locals de les Olimpíades del Saber de 2018.

La Universitat d’Alacant ha obert el termini d’inscripció per a les convocatòries de fases locals de les Olimpíades del Saber de 2018, activitat en la qual el Vicerectorat d’Estudiants i Ocupació de la Universitat d’Alacant col·labora, a través del Secretariat d’Accés i Orientació Universitària. Adreçades a alumnat de batxillerat, tenen com a fomentar el desenvolupament del talent i l’excel·lència entre estudiants de batxillerat destacats per la seua alta capacitat, motivació o expectatives acadèmiques i de formació; impulsar el seu interès per la investigació, motivant la vocació en saber en tots els àmbits del coneixement.

El període d’inscripció per a les Olimpíades del Saber que duu a terme la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant va començar el passat 8 de gener i es prolongarà fins al 23 de febrer de 2018.

Rovira  

Les olimpíades organitzades per l’Escola Politècnica Superior de la UA tenen el termini d’inscripció obert fins al 9 de febrer per a Telecomunicacions i fins al pròxim 23 de febrer per al cas de Dibuix Artístic i Informàtica.

L’Olimpíada d’Economia 2018 obrirà el període d’inscripció per a la fase local el pròxim 1 de febrer, i continuarà obert fins al 4 de març de 2018.

L’edició 2018 de les olimpíades que celebra la Facultat de Ciències de la UA ha obert terminis d’inscripció diferents que s’estenen, en el cas de la Biologia, fins al 31 de gener; fins al 7 de febrer per a la fase local de l’Olimpíada de Física; la de Geologia es tancarà el pròxim 9 de febrer; per a l’Olimpíada de Química fins al 8 de març s’hi poden fer les inscripcions. La fase local de l’Olimpíada de Matemàtiques va tancar el termini d’inscripció el 18 de gener.

En la passada edició, la del 2017, cent quaranta-quatre estudiants van ser guardonats i van recollir els seus premis dins de cadascuna de les quinze olimpíades en què participaven i que eren Informàtica i Dibuix Artístic, organitzades per l’Escola Politècnica Superior; Química, Biologia, Matemàtiques, Geologia i Física, organitzades per la Facultat de Ciències; Economia, organitzada per la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, i Geografia, Història, Filologia Catalana, Llengua Espanyola, Llengües Clàssiques, Filosofia, Estudis Àrabs i Islàmics, organitzades per la Facultat de Filosofia i Lletres.

PublicitatJuega Limpio Orihuela