La FECAP guanya pel seu treball el premi del Patronat de Turisme de Segorbe

El Patronat de Turisme de Segorbe, en sessió extraordinària va fallar ahir, entre quatre propostes el Premi al Mèrit Turístic 2017.

AVL

El Patronat de Turisme de Segorbe es va reunir ahir en sessió extraordinària per a triar el Premi al Mèrit Turístic de Sogorb 2017, que van votar entre les quatre propostes degudament documentades i justificades: la Societat Musical de Segorbe, la Federació Empresarial Comarcal de l’Alt Palancia (FECAP), les Reines, Dames i Corts d’Honor i el Club d’Atletisme Llagosta.
En una elecció molt ajustada, en la qual s’havia de triar a la persona o entitat que realitze algun tipus de promoció o activitat turística que tinga una repercussió en l’atracció turística de Segorbe, va resultar guanyadora la FECAP. Cal esmentar que aquesta organització empresarial comptava amb dues propostes de diferents patrons.
L’Alcalde de Segorbe, Rafael Magdalena, afirma que “totes les propostes eren molt bones. Enhorabona a la FECAP, pel seu treball, i per aquest reconeixement que li atorga la seua ciutat. Ens agradaria poder reconéixer la labor de les quatre associacions i institucions proposades, perquè totes traslladen una positiva imatge de Segorbe a l’exterior, i són representació dels nostres valors. Esperem que en pròximes convocatòries puguem reconéixer-les”.
Quant a l’entitat guardonada, és una associació empresarial multisectorial, que aglutina a 500 empreses de tota la comarca, estant concentrades en la seua majoria en la capital de l’Alt Palancia. Des de l’any 1978, any de la seua constitució, la seu de la federació ha estat en la ciutat de Segorbe i des d’aquesta federació són moltes les iniciatives que s’han dut a terme per a ajudar a les empreses de tots els sectors a millorar la seua productivitat, competitivitat, innovació.
D’entre les nombroses actuacions de promoció empresarial a empreses per aquesta federació, i que han tingut una projecció exterior, aconseguint atraure visitants de fora de la comarca, podem destacar les següents l’any 2017, impuls de la I Mostra gastronòmica de l’Alt Palància, que va permetre donar a conéixer els productes de qualitat que elaboren empreses del sector agroalimentari de Segorbe i de la resta de la comarca.
Així doncs, per tots aquests mèrits en benefici de les empreses comercials i turístiques de Segorbe i l’Alt Palancia durant l’any, i per la seua trajectòria en general, el Patronat de Turisme de Segorbe va triar a la FECAP com a meritòria aquest 2017 del Premi al Mèrit Turístic.

- Advertisement -
CatalanSpanish