08:12 - martes, 5 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Federació de Falles proposa fer la Cavalcada del Ninot infantil el 29 d’abril

La data no és definitiva, ja que falta l'aprovació de la Junta Local Fallera, que no s'ha reunit des de que van finalitzar les falles.

A més d’un mes de falles segueix si tenir data definitiva la cavalcada del ninot infantil. Després que els fallers veren com se suspenia dues vegades la cavalcada infantil, una d’elles quan ja havia començat l’acte, els fallers han proposat una nova data.

La Federació de Falles de Borriana, reunida dimecres passat, va decidir proposar una nova data per a concloure l’acte i que així totes les comissions puguen mostrar el seu treball. En la proposta de la Federació se cerca un acte que no siga competitiu, ja que segons el seu president Salvador Doménech “no seria just perquè els jutges no recordaran igual la comissió que va passar al març que la que acaba de passar”. Sobre els imports destinats als premis ha deixat clar “que siga la Junta Local Fallera que decidisca al fet que destina eixa partida”.

La data, segons fonts de la Federació de Festes, és la “menys dolenta”, doncs és el cap de setmana que hi ha lliure després de Pasqua i encara que puga solapar-se amb les creus de maig, és millor que fer-ho al maig, quan molts xiquets estan en celebracions de 1a comunió.

No obstant això este protocol no és més que una proposta, ja que la seua aprovació definitiva depén de la Junta Local Fallera que encara no s’ha reunit des de la fi de la setmana fallera. Tal com va explicar la Presidenta de la Junta Local Fallera, Lluïsa Monferrer  el 10 de març “d’ací a poc temps tindrem una reunió amb les comissions falleres per a decidir de forma conjunta si és viable escollir una nova data per a la celebració de la Cavalcada del Ninot Infantil”.

Últimas noticias

Contenido relacionado