La felicitació de Nadal de VOX Cádiz elimina a Baltasar

Des de el partit asseguren que és un malentès i es tracta d'uns esbossos filtrats.

Publicitat

La imatge s’ha fet viral als grups de whatsapp i no ha tardat a aparéixer a Twitter, publicada pel periodista Quique Peinado, qui mostrava la seua incredulitat davant la imatge en la qual, el rei Baltasar era substituït per un altre d’ètnia caucàsica.

https://platform.twitter.com/widgets.js

PublicitatRovira  

Poc després, eixa mateixa imatge era enviada amb una altra amb la temàtica d’un betlem pels grups de whatsapp de premsa de VOX a la província de Cádiz com a felicitació nadalenca per als periodistes, encara que la primera imatge -la dels reis- va ser eliminada- poc despés. Fonts del partit asseguren que “no se li ha enviat a ningú de manera oficial perquè era un esbós amb una imatge treta d’un banc d’imatges”.

L’alcalde de Cádiz, José María González ‘Kichi‘ no ha tardat a pronunciar-se a la xarxa, mostrant disconformitat amb la imatge que acompanya la felicitació nadalenca fent al·lusió al caràcter multicultural i ètnic de la ciutat de Cádiz.

https://platform.twitter.com/widgets.js

“Es van fer un parell de dissenys internament i s’ha filtrat el que no havíem triat. No és la felicitació oficial” ha explicat a aquest periòdic Juan Carlos Sanz, president de Vox a Cádiz, i apuntava que “La nostra felicitació triada és un Betlem amb un portalet. Vaig descartar la dels Reis perquè em semblava molt trist”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela