Felip celebra el suport de la Diputació a les Festes de Les Calderes

El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora ha celebrat el recolzament que un any més dedicarà la Diputació Provincial a Les Calderes. La Festa d’Interès Turístic Provincial d’Almassora, que se celebra cada 22 de maig, tornarà a comptar amb el suport econòmic del Govern Provincial que injecta de nou 2.000 euros a la celebració d’un esdeveniment que reuneix a més de 10.000 persones cada any.

Des del PP han celebrat que els ‘dos ajuntaments’ d’Almassora hagen sigut capaços de concórrer a la convocatòria després que el passat any el municipi “perdera subvencions dirigides a posar en valor baluards turístics per la descoordinació i nul·la comunicació entre dos partits que governen en paral·lel el nostre municipi”, tal com ha explicat l’edil del PP, Nuria Felip.

El portaveu del PP a Almassora, Luis Martínez, qui ja va reprovar a ambdues formacions polítiques la seua demostrada incapacitat per a actuar com un equip de govern, va lamentar que “els qui perden siguen els veïns d’Almassora”. En aquesta convocatòria, afortunadament, no s’han perdut els fons que a l’inici de l’any la regidora del PP, Nuria Felip, ja va recordar a tots dos partits amb la finalitat de que no es perdera la línia de subvencions.

Des del PP celebren l’arribada de 2.000 euros per a recolzar la festa i conviden a ambdues formacions polítiques a reclamar el mateix tracte al Consell enfront del que es pleguen. “Som conscients de l’exclusió del Consell cap a Almassora, i per a mostra ací està l’edifici 167 en peus després de tres anys de nul·les gestions per part dels ‘dos ajuntaments’”. No obstant açò, “no per açò s’hauria d’abandonar la línia de reivindicació cap a els qui van garantir que venien a salvar als veïns d’Almassora, perquè fins avui hem llegit molts titulars però hem vist pocs fets materialitzats”. “Desitgem que arriben totes aquelles ajudes a les quals el consistori es puga presentar i que no siga la incapacitat de tots dos partits la que limite les nostres oportunitats”, ha assenyalat la regidora.

CatalàEspañol