Felipe VI elogia a València per la seua “forta vocació empresarial” i pel seu “dinamisme i esperit emprenedor”

El monarca inaugura el XXI Congrés Nacional de l'Empresa Familiar, que se celebra al Palau de Congressos de València

Felipe VI
Publicitat

Compromesos amb el futur‘. Així és el lema del XXI Congrés Nacional de l’Empresa Familiar que se celebra hui i demà, 30 d’octubre, al Palau de Congressos de València. Este esdeveniment, que reunix a més de 600 empresaris, ha sigut inaugurat per Felipe VI en companyia de Ximo Puig, president de la Comunitat Valenciana.

M’alegra sincerament tornar a estar amb vosaltres“. Així ha iniciat el seu discurs Felipe VI, qui ha assistit a totes les edicions d’este congrés excepte l’any passat a Toledo a causa de la crisi política de Catalunya. Així mateix, el Rei també ha dedicat una part del seu discurs a elogiar a València, una terra que ressalta per “la seua forta vocació empresarial” perquè “és oberta a l’exterior” i compta amb una gran tradició i presència d’empreses familiars. “València i la seua gent sempre han donat un gran exemple de dinamisme i d’esperit emprenedor“, ha assenyalat.

PublicitatRovira  

D’altra banda, el monarca ha reconegut el paper de les empreses familiars “com a estímul i verdadera guia per a continuar avançant davant de la incertesa i els nous reptes que sorgixen cada dia” i ha valorat que els empresaris familiars han sigut sempre “una referència econòmica i social“, per la qual cosa la seua labor “ha de ser coneguda i reconeguda per la societat“.

Felipe VI confia en que este XXI Congrés de l’Empresa Familiar servisca “per a donar a conéixer històries de dur treball i dedicació“, però també “per a identificar els riscos i problemes diaris, sense por de reconéixer que, en les activitats empresarials, a vegades es guanya i altres, es perd“.

Per la seua banda, Ximo Puig ha agraït al Rei el suport a esta cita i hi ha assenyalat, citant el filòsof Adam Smith, la importància de l’empresa familiar, “l’actiu central de la nostra economia”, que té “una aportació decisiva per a Espanya i per al manteniment de l’Estat del Benestar“.

 

PublicitatJuega Limpio Orihuela