11.3 C
Valencia

Félix Crespo: “Fuset contracta el servei sanitari del Corpus Christi el dilluns, un dia després de la festivitat”

És molt greu que es contracte el dia 4 de juny, i que el mateix contracte assenyale que 'La data d'inici i de finalització del contracte serà el dia 3 de juny de 2018'

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El regidor del Grup Municipal Popular, Félix Crespo, ha realitzat declaracions després de comprovar com en el dia de hui, 4 de juny, el regidor Fuset ha signat el contracte menor, extemporani, amb l’empresa per a la prestació ‘pel servei d’assistència sanitària de 4 professionals tècnic sanitari per al dia 3 de juny de 2018, 2 per a la Cavalcada del Convit dones dels 11:30 fins la 13:00 h i 2 per al pas dels Roques dones dels 16:00 fins les 21:30 h segons pressupost núm. 176/2018 de data 31/05/2018’. (pressupost de l’empresa data 31 de maig de 2018)

Crespo ha denunciat que Fuset contínua sense respectar les més bàsiques normes administratives i de contractació, encarregant treballs a empreses ‘in voce’, sense contractar i sense dotar de cobertura jurídica als interessos de l’Ajuntament.

L’edil popular ha afegit que “el rosari d’improvisacions, absència de planificació i irregularitats administratives al que estem assistint per a cada celebració i festivitat és ja una realitat instal·lada en la regidoria de Cultura Festiva i del seu regidor”.
“El regidor Fuset està incorrent en les mateixes irregularitats ja denunciades en nombroses ocasions per aquest grup Municipal i segueix entossudit en aquesta nova forma de governar, d’obviar la normativa contractual, no sent la primera vegada que rep tot tipus d’objeccions i informes negatius de la Intervenció Municipal de l’Ajuntament. Així mateix, aquestes irregularitats provocaran el retard en el cobrament per part dels proveïdors, que òbviament no cobraran en dies com ven el tripartit”, ha manifestat Crespo.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -25N_Benitatxell 25N_Castelló 25N_Onda

Segueix-nos

13,291FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent Alcora25N
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Torrent enforteix el seu compromís per a erradicar la violència contra les dones

L'objectiu de la mateixa és conscienciar, visibilitzar i previndre a la ciutadania del municipi amb una sèrie d'actes i activitats significatives.

Bétera consciència i sensibilitza sobre la violència de gènere

S'hi ha creat una guia per a dones víctimes de violència de gènere que té com a finalitat augmentar i millorar els mecanismes d'atenció de dones en situacions de violència.

62 xiquets i xiquetes de l’Eliana planten el seu arbre en el Bosc de la Benvinguda

Després d'esta quarta edició la iniciativa suma un total de 270 exemplars d'oms en procés de recuperació.

L’aeroport de Castelló dona per extingit l’incendi declarat en una aeronau destinada a desmantellament

En el sinistre no s'han registrat danys personals i els materials es limiten a l'aeronau afectada pel foc.

Sanitat declara 53 morts des del dissabte per coronavirus

En estos moments hi ha 15.383 casos actius.
- Advertisement -

: Valencià