Una persona ferida greu en ser atropellada per un turisme a Castelló

La persona atropellada, un home de 87 anys, va ser traslladada a l'Hospital General Universitari de Castelló amb pronòstic molt greu a causa d'un fort traumatisme al cap.

PublicitatAVL

La Policia Local de Castelló i un servei d’emergències sanitàries van intervindre
ahir a la vesprada en un accident de tràfic ocorregut en l’avinguda Gran Via Tàrrega
Monteblanco, a l’altura del carrer Lepant, en el qual resulte ferit molt greu un
home de 87 anys el qual va ser atropellat per un vehicle quan este creuava el pas de vianants.

Els fets es van produir sobre les sis i mitja de la vesprada quan per circumstàncies que s’estan investigant la Unitat d’Atestats i Investigació d’Accidents de la Policia Local de Castelló, un turisme marca Peugeot 206 de color negre, que circulava per l’avinguda Gran Via Tàrrega Monteblanco sentit eixida ciutat, en arribar a un dels passos de vianants situats en la calçada, ha colpejat a un home que en eixe moment es trobava creuant la calçada pel
pas de vianants.

PublicitatRovira  

A causa de l’impacte, el vianant, R.R.C., de 87 anys, ha eixit projectat uns metres i ha caigut finalment al costat d’un vehicle estacionat.

Diverses persones que en eixe moment es trobaven en els voltants del lloc de l’accident, han anomenat ràpidament al Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 per a alertar del sinistre i han informat la Policia Local de Castelló que el vianant atropellat es trobava tendit en el sòl i pareixia ferit de gravetat, ja que no es podia moure.

Fins al lloc del sinistre s’han traslladat immediatament diverses patrulles de la Policia Local i una ambulància, els facultatius de la qual, després d’estabilitzar a la persona ferida en el lloc de l’accident, l’han traslladada fins a l’Hospital General Universitari de Castelló amb pronòstic molt greu, ja que presentava un traumatisme cranioencefàlic sever i diverses fractures en diverses parts del cos.

Mentre lapersona ferida rebia atenció medica, els agents de la Unitat d’Atestats han
recollit la manifestació del conductor del vehicle implicat, un home de 18 anys, el qual va donar negatiu en la prova d’alcoholèmia i drogues.

Per últim, la Policia Local de Castelló ha tallat al tràfic un dels carrils de l’avinguda Gran Via Tàrrega Monteblanco durant aproximadament una hora mentre els agents de la Unitat d’Atestats realitzaven les labors d’investigació de l’accident i es retiraven de la víctima les assistències mèdiques i el vehicle implicat en el sinistre.