Quatre persones ferides en un accident de trànsit entre dos cotxes a Nàquera

Quatre persones van resultar ferides anit com a conseqüència d'un accident de trànsit en el qual es van veure implicats dos cotxes en la carretera de Montcada a Nàquera.

Nàquera

Quatre persones van resultar ferides anit com a conseqüència d’un accident de trànsit en el qual es van veure implicats dos cotxes en la carretera de Montcada a Nàquera.

Segons fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) el succés es va produir sobre les 2:45 hores de la matinada en la CV-315, km.10 a l’altura de Nàquera.

Els serveis mèdics van mobilitzar una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i dues unitats del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) fins al lloc de l’accident.

Encara que es desconeixen les causes per les quals es va produir l’accident, es van veure implicats dos vehicles i els serveis sanitaris van haver de prestar assistència a quatre persones ferides.

Els ferits són un home de 51 anys que presentava politraumatisme i va ser traslladat a l’Hospital de la Fe; una dona de 32 anys per contusió en el maluc que va ser traslladada a l’Hospital Doctor Peset; una dona de 31 anys per contusió abdominal que també va ser traslladada al mateix Hospital; i una dona de 36 anys amb traumatisme abdominal que va haver de ser traslladada fins a l’Hospital General.

Publicitat