Ferit greu en eixir-se de la via la furgoneta que conduïa dins de la Universitat Jaume I

El conductor ha quedat atrapat dins del vehicle després de l'eixida de via, ja que la furgoneta ha quedat bolcada sobre un dels laterals.

Agents de la Policia Local de Castelló juntament amb una reguarda de Bombers Municipals i una dotació d’Emergències Sanitàries de Castelló han intervingut este migdia en un aparatós accident de trànsit que s’ha produït a l’interior del campus universitari de l’UJI i en el qual únicament ha estat implicat una furgoneta marca Kia, la qual per circumstàncies que està investigant la Unitat d’Atestats i Investigació d’Accidents, s’ha eixit de la via en un tram recte de l’interior del campus universitari i després de colpejar diversos senyals i un arbre, ha bolcat sobre el seu lateral dret.

El sinistre vial s’ha produït al voltant de les 13.30 quan el telèfon d’emergències 112 ha alertat al CIMSE que una furgoneta marca Kia havia bolcat dins del pàrquing de vehicles de la Universitat Jaume I i el seu conductor es trobava atrapat a l’interior d’esta. Diverses persones que en eixe moment es trobaven pròximes al lloc del sinistre s’han acostat immediatament per a socórrer al conductor el qual es trobava inconscient dins de l’habitacle del vehicle. Dos treballadors de l’UJI han aconseguit excarcerar a la persona ferida pel parabrisa de la furgoneta i han iniciat immediatament les labors de reanimació, ja que el conductor es trobava en parada cardiorespiratòria.

En estes maniobres de ressuscitació també han col·laborat els bombers municipals i personal sanitari de la Universitat, els quals han continuat amb les cures mèdiques de la persona ferida fins que ha arribat al lloc del sinistre una dotació d’emergències sanitàries, els facultatius de les quals han traslladat d’urgència al conductor fins a l’Hospital General Universitari amb pronòstic molt greu.

La persona ferida respon a les inicials J.P.G. i té anys.

Per la seua part els agents de la Unitat d’Atestats i Investigació d’accidents s’han desplaçat fins al lloc del sinistre i han recollit les manifestacions dels testimonis de l’accident amb l’objectiu d’esclarir les causes del sinistre. La furgoneta ha patit múltiples desperfectes en bolcar sobre el seu lateral dret i a causa de l’eixida de via, també s’han vist afectats un arbre que ha sigut arrancat d’arrel, dos senyals de trànsit i un bol·lard metàl·lic.

Els bombers municipals han procedit a col·locar el vehicle en la seua posició natural i a la neteja de la calçada, ja que a causa de la bolcada, s’havia vessat sobre la via parteix del combustible del vehicle sinistrat.

CatalanSpanish