Mor l’alcalde de Castellonet de la Conquesta en l’incendi de la seua casa a Gandia

Un home de 72 anys ha mort i altres tres persones han resultat ferides en l'incendi declarat en el seu habitatge de la localitat valenciana de Gandia, segons han informat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències i del Consorci de Bombers.

Un home de 72 anys ha mort i altres tres persones han resultat ferides en l’incendi declarat en el seu habitatge de la localitat valenciana de Gandia, segons han informat fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències i del Consorci de Bombers.

L’incendi es va declarar sobre les 22.10 hores d’aquest dijous en el tercer pis d’un edifici de cinc plantes situat al carrer de Guardamar.

Rovira  

Bombers dels parcs de Gandia i Oliva van rescatar de l’interior de l’habitatge a una dona i una menor que estaven confinades en una habitació amb la porta tancada i, després d’extingir el foc, van ser tretes de l’habitatge amb una caputxa de rescat.

Fins al lloc es van desplaçar una unitat del SAMU i una altra de Suport Vital Bàsic (SVB), que van confirmar la defunció d’un home de 72 anys amb cremades i van assistir a tres persones ferides, una dona de 78 per angina de pit, una altra de 39 per inhalació de fum i una xiqueta de 8 per una crisi d’ansietat.

Les tres dones ferides van ser evacuades a l’Hospital Francesc de Borja de Gandia, segons les fonts del CICU.

A conseqüència de l’incendi van ser desallotjats a més els residents en els deu habitatges de l’edifici, que després de l’extinció de l’incendi va ser ventilat.

Mor l’alcalde de Castellonet de la Conquesta en l’incendi de la seua casa a Gandia

L’home de 72 anys mort en un incendi declarat en el seu habitatge de la localitat de Gandia és l’alcalde de Castellonet de la Conquesta, Rafael Sjöblom, del PP, han confirmat fonts d’aquest xicotet municipi de la comarca de La Safor.

El PP de la província de València ha mostrat en un comunicat les seues condolences per la mort de l’alcalde, a qui han qualificat com “un exemple de lliurament al partit i a la ciutadania amb una irreprotxable vocació de servei” durant els anys en què ha exercit els seus càrrecs, en els quals ha demostrat, ha afegit, “una gran humanitat i capacitat de gestió”.

“Volem traslladar nostre pesar a la família i amics del nostre company i el desig d’una ràpida recuperació als seus familiars afectats en l’incendi de l’habitatge que es troben ara hospitalitzats”, han afegit des del PP.

En l’incendi, declarat a les 22.10 hores d’aquest dijous en el tercer pis d’un edifici de cinc plantes situat al carrer de Guardamar, altres tres persones, dues dones de 78 i 39 anys d’edat i una xiqueta de 8 anys, han resultat ferides, segons el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències i el Consorci de Bombers.

PublicitatJuega Limpio Orihuela