Ferits per inhalació de fum dos operaris en l’incendi d’una empresa de reciclatge de cartó a Alacant

Publicitat

Dos treballadors han resultat ferits per inhalació de fum en l’incendi que ha calcinat una empresa de reciclatge de cartó en el polígon industrial de Las Atalayas a Alacant. Els dos operaris van ser atesos per servicis sanitaris i traslladats a un centre hospitalari.

La Regidoria de Seguretat ha informat que l’operatiu del Servici de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament de l’Ajuntament d’Alacant (SPEIS) romàs tota esta matinada de divendres en la nau industrial per a extingir el que han qualificat com a “complicat incendi” en el qual han cremat tones de residus acumulats en una zona exterior de la nau.

PublicitatRovira  

L’avís es va rebre passades les 21.20 hores del dijous i fins al lloc es van desplaçar cinc dotacions completes de bombers de l’Ajuntament i dos de reforç del Consorci de la Diputació, amb una vintena d’efectius, així com diverses patrulles de Policia Local i ambulàncies.

Per a extingir-ho, els efectius van atacar les flames des de dos punts diferents de la nau, amb dos dotacions des de l’exterior de l’empresa, i des d’interior muntant set línies d’aigua. Les flames es van donar per controlades en tres hores.

Segons els bombers, l’extinció s’ha vist complicada pel vent que avivava les flames, així com per la gran càrrega calòrica del material i la quantitat de residus que es trobaven acumulats.

Ha sigut necessària l’ajuda de dos retroexcavadores de l’empresa que juntament amb els bombers van remoure les bales i els residus durant més de set hores.

Així mateix, han informat que el foc es va declarar per motius que es desconeixen. La nau ha quedat afectada en la zona exterior.

PublicitatJuega Limpio Orihuela