Fernado Navarro: “Aspirem que la reunió d’urgència es reprenga en els mateixos termes que la vam deixar”

Podem-EUPV "accepta" la convocatòria i "legitima" el dret d'una de les parts negociadores a avançar la trobada

La convocatòria d’una reunió d’urgència per part del PSPV-PSOE de la comissió de seguiment de Fadrell després d’unes declaracions radiofòniques del portaveu de Compromís sembla haver sorprés a tots. Més encara quan la trobada imminent d’este dissabte es ‘reclama’ només 24 hores després de l’última reunió, i s’avança tres dies a la pròxima data en el calendari, marcada pel dimarts.

Amb tot, els tercers socis d’este tripartit, Podem-EUPV, després de reconèixer la “sorpresa” inicial d’esta convocatòria afirmen “acceptar-la” i el seu portaveu, Fernando Navarro, explica que “és legítim que una de les tres parts vullga fer eixa convocatòria” al mateix temps que reconeix que “és possible que les declaracions radiofòniques hagen generat eixa reacció legítima en un dels tres socis que estan negociant”.

Navarro, tot i la tensió evident que s’està vivint en les últimes hores respecte a esta crisi, reitera les seues “aspiracions” en què “la reunió es reprenga en els mateixos termes en què es va deixar ahir”, segons ha explicat este dijous a Actualitat Valenciana.

Ara, falta saber si els interlocutors o negociadors seran els mateixos en els tres grups polítics, ja que, precisament, una de les peticions que ha fet públiques el comunicat del PSOE és d’instar a Compromís que definisquen si la postura defensada pel seu portaveu a l’emissora de ràdio respon a la que es tindrà a partir d’ara a la comissió negociadora, en la que eren altres els representants de la força nacionalista.

CatalanSpanish