jueves, 18 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Fernando Barrué exposa a Mislata l’evolució de la seua tècnica “frottage”

La sala d’exposicions del Centre Cultural de Mislata mostra des d’ahir “La petjada geomètrica”, una col·lecció d’obres de Fernando Barrué que mostra l’evolució de la seua tècnica, el frottage, al perfeccionament del qual ha dedicat la seua labor artística en els últims anys. La tècnica del frottage és el segell identificatiu de l’obra de Barrué, amb la qual aconsegueix plasmar petjades d’objectes i relleus amb l’arrossegament de pintura en la superfície de la tela, esborrant així el rastre de les pinzellades.

L’evolució artística de Fernando Barrué camina actualment en la cerca de les línies rectes, els relleus i les perspectives. “En les meues últimes obres utilitze plantilles amb formes geomètriques i em centre a aconseguir un efecte espacial de fugida, que ara mateix és la línia que m’interessa”, explica Barrué, que ahir va celebrar la inauguració de la seua exposició amb l’assistència d’un centenar de persones.

Per a mostrar amb major detalle aquesta evolució artística, Barrué exposa també alguns quadres de fa un parell d’anys, en els quals s’aprecia el contrast de conceptes i en els quals es percep l’evolució d’una tècnica que ha anat depurant amb el temps. On no hi ha canvis és en l’aspecte cromàtic de les seues obres, que parteixen sempre del llenç en blanc i aposten per la sobrietat en els colors, sense policromies ni contrastos.

Últimas noticias

Contenido relacionado