Fernando Giner (Cs): “Fira València, Palacio de Congressos i Ciutat de les Ciències no poden funcionar per separat”

El portaveu de Cs a València assegura que a "tenim tots els elements per a convertir-nos en un viver d'empreses"

Fernando Giner, portaveu de Ciudadanos a l’Ajuntament de València i candidat a les primàries per a ser alcaldable el pròxim 26 de maig, va intervindre ahir en el programa de Cicle Empresarial realitzat en Forinvest, un certamen que Giner considera “pioner”, ja que “concentra una oferta única del sector financer juntament amb la innovació i el foment a l’emprenedoria, elements que necessitem a València per a generar un model d’ocupació que ha brillat per la seua absència en els últims anys”.
A València tenim tots els elements per a convertir-nos en un viver d’empreses, i per tant, en la creació de llocs de treball amb espais tan singulars com la Marina”, va explicar el portaveu de Ciutadans. Així mateix, va destacar la importància de Fira València, “que acull certàmens tan rellevants com Forinvest, Cevisama o Hábitat”, però també d’altres recintes com el Palau de Congressos o la Ciutat de les Ciències, “per la qual cosa resulta fonamental conjuminar una política comuna per a la creació d’esdeveniments”. D’esta forma, per a Giner “l’oferta de negocis de la ciutat adquiriria un nou sentit, perquè el que no s’explica és que cada recinte faça la guerra per separat”.
Durant la intervenció, el portaveu de Cs també va aprofitar per a parlar d’algunes propostes que presentarà de cara a les eleccions, com la iniciativa “per a afavorir la conciliació laboral amb ajudes a les famílies, perquè tenim la necessitat de donar suport als que tenen fills en un mercat laboral molt exigent”.

CatalàEspañol