Fernando Giner: “El Dia de la Constitució és un dia per a estar contents, feliços i satisfets perquè la llei de lleis ens ha donat 40 anys d’estabilitat i prosperitat”

Ciutadans participa en la lectura de la Constitució en l'Ajuntament de València després d'aconseguir el consens amb tots els grups polítics.

El grup municipal de Ciutadans ha participat hui en la lectura de la Constitució celebrada en l’Ajuntament de València. “El Dia de la Constitució és un dia per a estar contents, feliços i satisfets perquè la llei de lleis ens ha donat 40 anys d’estabilitat i prosperitat, amb crisis econòmiques, però per a això estan les institucions. Hui és un dia per a reflexionar l’esforç d’enteniment i acord que van haver de fer aquells prohoms de 1978, que no seria gens fàcil, i hui els ciutadans ens demanen l’enteniment i el diàleg que es va produir llavors”, ha dit Fernando Giner.

“És necessari obrir un diàleg sobre la Constitució per a actualitzar-la, que no per a dinamitar-la com volen altres. Estem molt orgullosos d’esta llei de lleis i és veritat que, després de 40 anys, necessita una actualització i per a això cal dialogar”, ha apuntat Giner.

Respecte a l’acte celebrat hui en l’Ajuntament, Giner ha dit: “Ciutadans va proposar que hui, 6 de desembre, Dia de la Constitució, s’obriren les portes de l’Ajuntament de València perquè els ciutadans que volgueren pogueren llegir un article i hem aconseguit que se celebre este acte després d’aconseguir el consens amb tots els grups de l’ajuntament”.

A més, la proposta de Cs contemplava la promoció del text constitucional entre els col·legis i ahir, dimarts, xiquets de primària van estar en l’Ajuntament de València llegint cada un un article de la Constitució.

CatalàEspañol