Fernando Navarro: “L’autonomia que ha tingut la Junta de Festes ha sigut ‘problemàtica’…”

El portaveu de Podem-EU a l'ajuntament de Castelló 'confia' que els grups municipals de l'equip de govern puguen acordar una esmena 'conjunta' enfront de la proposta referent a Festes que passarà pel Ple d'este dijous, presentada per PP i Ciudadanos.

A poques hores per a la celebració del Ple Municipal de Castelló del mes de desembre, el portaveu de Podemos-EU, Fernando Navarro, respecte al ja més que polèmic tema de Festes, reitera que La Junta de Festes “es deu repensar”, ja que l’autonomia que ha tingut la Junta de Festes ha sigut ‘problemàtica’ …i crec que estic sent molt correcte quan dic ‘problemàtica’.

Tot i això, Navarro no descarta que puga existir un òrgan “després de la pròxima reforma dels estatuts” que puga portar a terme funcions similars a les de la ja extingida Junta. De tota manera, reitera que hui dia, “els estatuts li atorguen una sèrie de poder respecte a aspectes sobre què no té la responsabilitat legal i això, s’ha de corregir”.

Siga com siga, este dijous es planteja una proposta conjunta del PP, C’s i Vox referent a la necessitat de convocar una Assemblea en un termini de superior a 15 dies a la que, previsiblement, Compromís podria sumar-se desmarcant-se així dels seus socis de l’Acord de Fadrell, ja que cal recordar que des del primer moment, en el tema de la dissolució de la Junta de Festes, esta formació ja ha manifestat la seua discrepància al respecte. De fet, des del grup municipal recorden que la seua postura “sempre ha sigut la mateixa”.

De tota manera, en compareixença davant els mitjos de comunicació pel tradicional desdejuni nadalenc, Fernando Navarro ha seguit afirmant que inclús, en temps de descompte, “cal intentar que PSOE, Podem-EU i Compromís arriben a un acord abans del Ple per presentar una esmena conjunta” al text presentat per la dreta. “Acordar una esmena conjunta al nou text és una oportunitat”, ha afegit Navarro.

CatalàEspañol