Fernando Ruiz i Patry Barreda guanyen la IV Volta a la Campana de Suera

La IV Volta a la Campana de Suera, es va celebrar ahir, i va tindre com a guanyadors, en la categoria masculina, a Fernando Ruiz Sánchez, del Club Elit Ciments amb un temps de 2:05:34, i en la categoria femenina, Patry Barreda Bort, del Club de Muntanya GR 33, que ha invertit 2:33:30 a completar els 23 quilòmetres del recorregut d’aquesta, ja “imprescindible” carrera de muntanya en el calendari del trail de la província de Castelló.
En aquesta edició s’ha estrenat la Volta Sprint que, amb una distància d’11.2 quilòmetres, comparteix la meitat del recorregut amb la seua germana major. Pepe García Zafón, del Club Atletisme Onda, amb 0:57:14, ha sigut el guanyador, mentre que Laia Cañes Badenes, del HGAML Team, ha vençut en fèmines invertint 1:19:27.
En total han participat en les dues carreres una mica més de 500 persones, “un gran èxit de participació en una població de 550 habitants”, segons expliquen des de l’organització, el Club de Muntanya Serra Espadà i l’Ajuntament.
La carrera transcorre majorment per sengles de frondosos boscos de pins i dels “espectaculars paisatges de sureres”.
En el seu camí es troben alguns dels llocs més emblemàtics de la Serra Espadà, com són el Castell de Mauz, la Font de Castro, el Mas de la Campana o el pic dels Òrgans de Benitandús.