martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ferran Gadea serà el pregoner de les Festes Majors de Paterna

L’Ajuntament de Paterna ha fet públic el nom del pregoner de les Festes Majors, que no és un altre que el carismàtic actor Ferran Gadea. El pròxim 17 d’agost, l’actor eixirà a la balconada del consistori acompanyat de Raquel Cantarero per a anunciar i festejar l’inici de les festes de Paterna.

 Tal com ha assenyalat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, ”Ferran Gadea és un actor molt volgut en la nostra terra i és la persona idònia per a recitar el pregó en este any tan especial en el qual La Cordà de Paterna ha sigut declarada Festa d’Interès Turístic Nacional”.

L’actor va nàixer a Burjassot, en una família de forners i va estudiar art dramàtic en l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València (ESAD). Encara que és més conegut pel seu paper de ”Tonet” en la sèrie de televisió ”L’Alquería Blanca”, al llarg de la seua extensa carrera ha participat en nombroses obres de teatre com ”Las Variaciones de Goldberg”, o ”El sí de las niñas”. En cinema ha treballat amb directors com Álex de l’Església en ”Chispa de la Vida”, o Miguel Ángel Bardem en ”Noche de Reyes”.

També ha participat en sèries com ”Cuéntame” de TVE o ‘La que se avecina’ de Telecinco. Enguany l’actor ha sigut guardonat amb el premi al Millor Actor de l’Associació d’Actors i Actrius Professionals de València, de la qual va ser president, per la seua interpretació en l’obra ”El sopar dels idiotes”.

Últimas noticias

Contenido relacionado