Ferrocarrils realitzarà obres en les instal·lacions de València Sud

L'empresa pública destinarà a estes dos actuacions més d'un milió d'euros

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) realitzarà obres de millora en els edificis de tallers i instal·lacions fixes, situats en la seu de València Sud i integrats en la xarxa de Metrovalencia.

Estes actuacions permetran ampliar un dels edificis dedicat al manteniment d’instal·lacions fixes de la xarxa de Metrovalencia, ampliant l’existent i integrant les oficines de diversos dels serveis d’esta unitat.

Amb esta reforma la planta baixa es destinarà a vestuaris i per a tallers tant dels serveis de Vies com de Comunicacions. El pressupost d’estes obres ja adjudicades a l’empresa Vareser 96, S.L. ascendeixen a 856.684,40 euros, IVA inclòs.

En el cas dels tallers, FGV ha licitat la reparació de la coberta d’este edifique dedicat als trens en circulació en les Línies 1, 2 i 7 de Metrovalencia. La licitació compta amb un pressupost inicial de 422.136,25 euros, IVA inclòs.

Actualment, els tallers de València Sud, en servei des de mitjan anys 90, presenten greus problemes quant al drenatge d’aigua en la coberta pel que es fa necessari una actuació de reparació de les deficiències oposades.

L’objecte de la present execució d’obra consisteix a reparar els desperfectes, així com adaptar alguns dels seus elements a la normativa vigent.